Subiect: Jurnal Tavi
View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 09 feb 2010, 13:16:59
tavimare's Avatar
tavimare tavimare este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 08 feb 2010
Locaţie: Timis, Romania
Vârsta: 37
Date: 185cm, 105kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Re: Jurnal Tavi

Woooooow ...de unde sa incep ?!
In primul rand mersi moderatorului pentru infiintarea unui nou topic si multe, multe multumiri voua fetelor. Sincer nu ma asteptam atat de mult mesaje dupa o zi. Dupa cum am spus o sa incerc sa va tin la curent cu dieta mea.
'Ancutza' ti-am urmat sfatul si am mancat la micul dejun gratar (piept de pui), urmand la pranz si apoi deseara sa ma delectez cu niste crenvusti de pui si apoi sunca de pui. Incep sa muncesc prin bucatarie... ieri am fost la cumparaturi si am cumparat o multime de condimente si astazi le-am incercat (condimente pt pui, salvie , oregano, piper alb) si e cu totul alt gust... incerc pe cat pot sa evit sarea. Ca sa-i raspund si 'slabutei' m-ar fi de folos niste moduri de preparare al gratarului, atat pt. pui cat si pt. vita, deci fetelor va rog.... liber la retete .
Cred ca am uitat sa va spun dar dieta mea disociata este cea a Monicai Anghel. Iar in primele 3 zile, cele de carne, mananc carne/mezeluri goale, fara salata , fara paine... nimic. 'Liviutzza' spunei prietenului tau ca-l astept... sa ne comparam dietele , sa neincurajam :d.
'Ianna' eu nu calc stramb, sunt ambitios si imi doresc f. mult sa vizitez croitorul (pantaloni prea largi... ). Stiu ca e un pic cam drastica dieta, dar eu cred ca sunt o persoana destul de activa (nu gafai dupa 30 de miscare), cred ca toata problema mea e modul de-a manca, adica imbinarea lor. Si de aceea incerc sa mi-o schimb radical.
Mersi de incurajari 'mvthebest' , 'roxana' si nu ezitati sa veniti cu sfaturi .

In ultima instanta sa lamurim problema sportului. Martea merg la fotbal cu colegii de munca (deci 1h juma de miscare) in rest miscare mai putina... incerc pe cat pot sa merg cat mai mult pe jos si promit ca incerc sa nu mai folosesc liftul . Mersul la sala nu ma incanta; am facut sala(culturism) cam 3 ani de zile in urma cu ceva timp(3ani) si mi-a ajuns, deci de forta nu se pune problema, doar ca nu imi mai face placere sa merg la sala. ['Ianna' the 6 packs abs will have to wait]. Vreau sa incep sa alerg , in aer liber pe malul apei, cum faceam in tinerete . In rest o sa raman la exercitiile mele de interios(abdomene si flotari). Ce parere aveti ?
Apropo as dori sa aud mai multe despre exercitiile acelea cardio, ce presupun si de ce as vea nevoie de ele !

Sper ca nu v-am plictisit ...

p.s. Am inceput sa beau si ceai verde, dar doar seara pentru ca am inteles ca prea mult nu e tocmai bun . (nu am mai baut niciodata pana ieri).

pe maine fetelor
tavimare, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2789 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2272 kcal/zi. Pentru a slăbi 10 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 206 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat