View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 08 nov 2011, 15:35:58
Anorien's Avatar
Anorien Anorien este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 24 iul 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 41
Dieta: Montignac
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 546
Aprecieri acordate: 10
Am fost apreciat(a) de 19 ori in 16 mesaje
Implicit Re: Jurnal ciudat - Doar un alt jurnal..

Buna si bine ai venit!
Iti dau un sfat, daca vrei sa il urmezi, bine, daca nu, asta e.
Cat timp tii SB, nu tine hipocaloric, va lucra impotriva ta si vei slabi putin. Uite, daca vrei citeste aici ca am incercat sa explic mai pe larg: Dieta South Beach faza I (etajul 2)
Deasemenea, poti merge pe goagal si scrii dr Agatson South Beach diet si vei gasi un site care tine carti PDF online si poti intra sa ii citesti cartea, acolo explica ce e cu fructele. Pe scurt, n-ai voie carbohidrati timp de 2 saptamani (fructele sunt o buna sursa de carbohidrati datorita fructozei pe care o contin). In aceste doua saptamani nivelul glicemiei si raspunsul insulinic in organism se va stabiliza si pofta de carbohidrati rai va disparea. Dupa doua saptamani poti introduce carbii, fie ei sub forma de 1 fruct/zi sau 1-2 felii de paine cu fibre/zi sau o portie de orez integral sau paste etc. Ai voie sa alegi ce introduci, dar totul se face treptat.

Bafta multa si iti tin pumnii cu admiterea la Medicina (cea mai frumoasa facultate si cea mai frumoasa meserie in opinia mea. Pacat ca pentru mine e prea tarziu sa mai urmez aceasta cale )
__________________
Jurnal Anorien
Anorien, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1655 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1138 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Anorien; 08 nov 2011 at 15:39:16.