View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 16 nov 2011, 23:46:24
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Re: Jurnal Andrylici - Vreau sa slabesc cum n-am facut-o niciodata

Citat:
Anterior postat de eva 9 Vezi mesajul
neata Andra!
referitor la meniu...
dimineata numai fructe? nu mai mananci nimic altceva? o feliuta de ceva? o mozzarela cu castraveti? zic si eu... fructele alea se duc in juma de ora si ramai cu stomacelul gol... e ca si cand nu ai mic dejun
pranzul si cina mi se par ok... ce nu mi se pare ok e porumbul.... e cam ca zaharul, cartoful, etc... adica interzis in diete. si cutia cate g are?
ar trebui sa mai ai o gustare, daca nu chiar doua, pentru ca ai intervale prea mari intre mese...
sport faci? sau... intentionezi?
am vazut ca ai o fetita! sa-ti traiasca!
Acum sunt in ultima saptamana de scarsdale iar meniul este unul prestabilit. Ar fi trebuit sa mananc numai o jumatate de grapefruit si o felie de paine integrala. In loc de asta am mancat salata de fructe - deci am trisat. La pranz spune salata de ton. Eu nu concep salata de ton fara porumb (si saptamana trecuta in aceeasi zi am mancat tot salata de ton cu porumb) .
La gramaje ma uit rar. Masor ochiometric. Calorii nu pot sa calculez ca ma ia durerea de cap. Nu pot sa-mi traiesc viata calculand calorii. Sunt prea nerabdatoare ca sa fac asta.
In privinta gustarilor, am voie sa mananc morcov sau telina intre mese. Astazi nu am mancat ca nu am simtit nevoia. De saptamana viitoare o sa introduc o gustate gen un iaurt 0%, un mar sau o portocala, putina branza etc.
Sport am facut dar de doua saptamani de cand o am pe cea mica racita nu mi-a mai ars de el. Imi place sa alerg si trebuie sa ma duc pe un stadion aici in Buzau. Ca sa ajung acolo imi trebuie masina si o ora libera - ceea ce nu prea am din cauza fetitei. Intentionez totusi sa ma reapuc de alergat. Chiar astazi am vb cu sotul si sa vedem cum facem cu masina ca sa ma pot duce o data la doua zile macar ca imi este tare dor. El sa se duca cu bicicleta la serviciu! Am si bicicleta acasa dar nu prea imi place sa fac. Mi se pare o activitate monotona, statica. Ma plictiseste.
__________________
Jurnal Andrylici
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]