View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 09:53:45
adriela's Avatar
adriela adriela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 170cm, 60.9kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Re: Am nevoie de ajutor pentru sora mea :)

Citat:
Anterior postat de andrylici Vezi mesajul
Important este ca sora ta sa-si doreasca sa slabeasca cu adevarat. Nu poti obliga pe nimeni sa slabeasca. Daca va constientiza...si e posibil sa o faca mai tarziu, va tine un regim. Eu de pilda am avut perioade in care nu am putut deloc, psihic vorbind, sa ma apuc de un regim. Nu am o explicatie anume. Pur si simplu mintea mea nu era pregatita pentru asta chiar daca eu constientizam ca nu se mai putea. Lupta cu kg este crancena...si nu atat cu kg cat cea cu propria persoana. Poftele ma omoara (sunt tare pofticioasa), iar faptul ca mereu trebuie sa te abtii de la ceva iti creaza cateodata o stare de tensiune si revolta interioara.
Asa ca eu as zice este ok sa o motivezi si sa ii spui din cand in cand surorii tale ca ar fi cazul sa faca o schimbare, dar nu trebuie sa fii exagerat de insistenta pt ca se poate supara. Cu rabdare, poate va realiza ca este important sa fie sanatoasa.
Cred ca asta se intampla in mintea ei..si acum sa fim sincere e greu sa ne impunem ceva,dupa ce mai multe zile, luni, ani am avut un stil de viata,intr-o zi sa ne schimbam radical,sau ma rog nu toate persoanele suntem la fel...poate st persoane care pot acest lucru..eu insa si sora mea nu cred ca putem...cred ca incet incet pas cu pas lucrurile se schimba...mai intai trebuie pregatit psihicul...si se pare ca dupa lungi discutii cu ea,articole aratate,cazuri,argumente si prietenia care ne leaga am reusit sa o duc pe calea cea buna.Acum da Doamne sa se tina pe acest drum,si chiar daca vor fi mica abatari imi doresc sa fie doar abateri si nu renuntari,dar m-am gandit ca ea chiar dc va renunta,o voi sustine,voi fi alturi de ea si o va lua de la caapt dc va dori..si cred eu ca dc va inceep sa aiba rezultate buneee atunci va fi motivata sa continuue si nu sa renunte.Asa cum mi-ai zis si tu andrylici "Cu rabdare, poate va realiza ca este important sa fie sanatoasa". Tu cum esti acum, care este istoria ta?
adriela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat