View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 16:21:12
adriela's Avatar
adriela adriela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 170cm, 60.9kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul meu adriela

Citat:
Anterior postat de alexandra123 Vezi mesajul
Mai bine e sa ajungi incet si sigur decat repede si dupa te trezesti ca ai pus inapoi cu varf si indesat.Eu nu tin o dieta anume, am tinut ft multe nici nu le mai stiu numarul,toate au fost diete minune, si mereu m-am ales cu kg puse inapoi si inca un pic asa ca surpirza. Acuma m-am hotarat sa imi schimb si stilul de viata nu numai sa slabesc. Am renuntat la dulcuri, sucuri, la prajeli, la painea alba, acum manac paine neagra o feli sau 2 pe zi,desi sunt zile cand nu manac deloc, la carnea de porc, la grasimi, iaurturile le-am inlocuit cu iaurturi naturale 0% grasime, laptele la 1,5%, pt ca cel cu 0% nu e bun de nimic,folosesc ulei doar la salate, ulei de masline nu de floarea soarelui, nu manac mezeluri, manac fructe in loc de dulcuri, odata la 2 saptamani imi permit o bucatica de ciocolata, dar nu mai mult, inainte o mancam toata daca era.cam astea ar fi. beau 2l si jumate de apa pe zi. si incerc sa fac cat mai mult sport.

Multumesc Alexandra pt raspuns...Exact pe principiul asta vreau sa merg si eu alimentatie si stil de viata sanatos,ca sa imi intre in sange ,sa mananc toata viata sanatos,ca asa o dieta mereu ar fi nevoie sa o tinem si ce facem tinem diete toate viata?asa dc manacam sanatos mereu a ne va fi stilul de viata si cu el continuam...Mici exceptii clar or sa fie in viata de sarbatori,zile de nastere,si alte zile din viata noastar speciale, dar tre sa invatam sa nu sarim calul si sa ne abtinem cat ed cat,sa mancam moderat si dc o intr-o zi am dat iama in cartofi prajiti , a doua zi sa compensam cu salate si fructe si iaurt si alte alimente care nu st grase eu cam pe principiul asta imi doresc sa merg de azi inainte,de fapt de ieri ca ieri am inceput sa gandesc asa si am si aplicat.Diete mereu incep,nu le termin si kg se pun la loc...
adriela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]