View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 20 nov 2011, 19:39:38
cristianas's Avatar
cristianas cristianas este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 nov 2011
Locaţie: valcea, Romania
Vârsta: 43
Date: 165cm, 52kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Buna,fetelor! (ajutor!)

Am tot dat tarcoale vreo doua zile acestui site,dupa ce mi-am facut cont,pt a invata cate ceva despre el.Recunosc ca mi-a fost destul de greu dar,am citit regulamentul,am citit cateva impresii,am lasat un mesaj anapoda...si apoi am vazut ca trebuie sa scriu un mesaj de inceput.Sper ca am nimerit bine.
Problema kilogramelor nu este la mine,este la sotul meu dar,pentru nimic in lume nu as reusi sa-l conving sa se inscrie.Abia am reusit sa-l conving sa mearga la medic pt cateva...investigatii.Concluzia a fost : trebuie sa slabeasca "doar" 30 kg... Cum...inca nu stim.Cert este ca,acum,cand in sfarsit s-a hotarat sa o faca,eu trebuie sa-l ajut cu tot ce pot.De aceea,am facut acest cont.
Am mare nevoie de o dieta pt el.
Are 32 ani,179cm,120kg,stil de viata cu destul de putina miscare,ca alimente preferate...preparatele de oaie,capra....dar nu face mutre la mancare.Mananca orice ii gatesc.In plus,tine toate posturile de peste an.Cred ca acest lucru l-a ajutat destul de mult sa nu se imbolnaveasca...In acest moment,medicul ne-a dat o lista cu alimente permise si nepermise,dar nu prea stiu de unde sa incep.As vrea sa-i (pre)gatesc mesele,dar sa nu-si dea totusi seama ca este ingradit de o dieta.In plus,in perioada aceasta este post si,bineinteles,il tine pe tot.Prin urmare,cred ca-mi va fi si mai greu sa-i pregatesc mancare conform unei diete.
Am vazut ca trebuie sa scriu si ce a mancat in ultimele 2-3 zile : pai...sarmale de orez,legume fierte,putin condimentate cu busuioc si ulei de masline,paste cu usturoi si patrunjel,ciorba de fasole(care este preferata lui in post)...putina paine...
Specific faptul ca avea 125kg in vara,dar de ceva timp nu mai mananca seara si a scazut la 120.Dar trebuie sa ajungem la 90!
O a reusim oare?
Va rog mult ajutati-ma cu ceva sfaturi!Sper sa reusesc sa gasesc raspunsurile voastre.Caci inca nu stiu pe unde ar trebui sa le caut...
Multumesc mult si o seara placuta!
cristianas, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1827 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1310 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat