View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 09 ian 2012, 11:14:46
Danielam's Avatar
Danielam Danielam este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 sep 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Hipocalorica
Date: 170cm, 83.3kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal viitoare slabuta - Daniela (danielam)

Buna fetelor!

Va multumesc tuturor pentru sustinere!

Diete am tot tinut si am avut si rezultate, unele chiar foarte bune, insa niciodata nu am reusit sa le mentin mai mult de 1 an. De vreo 2 ani nu mai reusesc deloc stiu ca este o dependenta si ca oricare alta poate fi invinsa, stiu ca dupa un timp indelungat fara dulciuri organismul nu le mai cere (asta pana le da de gust din nou), insa e tare greu sa le opresc…sucuri beau foarte rar, poate un pahar de pepsi la 1 luna sau mai rar, de fumat nu mai fumez de 1 an si jumatate (a fost si asta un motiv pentru care am ajuns sa mananc in felul acesta), iar sport fac de 5 ori pe saptamana, insa de 2 ori fac cardio (step), 1 tonifiere si de 2 ori port de bras (este o combinative de pilates cu dans). Am evitat exercitiile cu greutati pentru ca sincer nu-mi permit sa platesc un personal trainer, si am mers pe idea ca decat niste exercitii nesupravegheate, facute incorect mai bine aerobic.

Cea mai mare problema este aceea de a uita idea de cura. Mi-e greu sa ma gandesc ca trebuie sa-mi scot definitiv din alimentatie diverse alimente nesanatoase iar asta ma face sa scap din nou in ele, “doar astazi”.

Voi incerca sa elimin usor usor alimentele problema si sa ma axez pe o dieta low carbs.

Va doresc o saptamana frumoasa tuturor!
Danielam, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2127 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1610 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 836 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]