View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 15 ian 2012, 13:37:12
nicoleta100's Avatar
nicoleta100 nicoleta100 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă LiderSlăbuţă Lider
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 20 mai 2010
Locaţie: alba iulia, Romania
Vârsta: 42
Date: 172cm, 95kg
Mesaje: 16.596
Aprecieri acordate: 934
Am fost apreciat(a) de 451 ori in 241 mesaje
Implicit Re: Jurnal Mithril-Slabirea lenta si sigura in alaptare

Citat:
Anterior postat de mithril Vezi mesajul
Alaptez de aproape 3 luni si desi peste tot se recomanda inceputul slabirii dupa 6 luni, nu mai am rabdare... Ma simt aiurea cu colacei de pe burta si cu pulpanele dobandite si mai ales cu rosul pantalonilor intre picioare.
Nu eram slaba nici inainte de a ramane insarcinata pt ca nu am vrut sa tin dieta sau ceva de genul pentru a nu mi stresa organismul. In timpul sarcinii nu am luat multe kilograme 12-13kg, cele mai multe din ele punandu-se in primele luni. In timp ce multe cunostinte slabisera la inceput de sarcina, eu puneam lejer 2 kg pe luna. Din luna a5a, cand am vazut cum sta treaba, am inceput sa mananc la ore fixe, ultima masa fiind la 7 seara. Si s-a cunoscut. In aceste ultime luni am luat 500g/1kg pe luna.
Pofte nu am avut cine stie ce, nu am putut manca dulciuri in ultimele 4 luni, inghetata in schimb era la ordinea zilei.
salutare!
bine te-am gasit si la tine in jurnal!
iti doresc mult spor la slabit!!!
Citat:
Anterior postat de mithril Vezi mesajul
Am aruncat un ochi la clipul ala si pare interesant si nu e nici ceva intens, ceea ce este bine deoarece in alaptare am citit ca trebuie mai lejer. O sa incep sa fac, dar dupa ce pleaca sotul ca nu am chef sa se benocleze la mine. Pana atunci am sa bag mare la bicicleta . Poate pana saptamana viitoare cnd avem botezul voi mai reduce un pic din burtica ramasa.
la faza asta ne asemanam ,nici mie nu imi place sa se uite cineva la mine cand fac sport!
Citat:
Anterior postat de mithril Vezi mesajul
Nu am folosit burtiera. Am intrebat in spital daca are rost. Mi-au zis ca e "apa de ploaie". Si nici nu era comod din cauza cezarianei. DAr nici nu am ramas cu burta ca de 6 luni cum am mai vazut. e mai umflata in partea de jos ca si cum as fi imbalonata. Incepusem la 6 saptamani dupa nastere sa fac abdomene, dar am citit apoi ca s-ar putea sa nu fie inca abdomenul pregatit si m-am oprit. Acum ma bate gandul sa incep iar sa fac.
sa sti ca nici eu nu am folosit burtiera!
Citat:
Anterior postat de florescu ana maria Vezi mesajul
buna.presupun ca ai nascut prin octombrie,nu?si eu pe 5 oct am nascut o pe bebelina mea.si acum vreau sa slabesc ca pana la paste sa am macar 65kg.cand am plecat sa nasc la ultimul cantar arata cam 88...f multe.cand m am intors acasa cu bebita deja disparuse 10 kg apoi in prima luna am mai dat jos 5 kg fara sa fac nimic si asa am ajuns la 73 prin noiembrie, de atunci nu am mai slabit parca abia de 1 sapt am mai dat ceva jos.azi dimineata aveam 72,1.de maine incep si eu un pic de regim dar nu prea drastic pt ca inca alaptez.ma bucur ca putem slabi impreuna.
salutare!
bine te-am gasit si pe tine!
multa bafta la slabit!!!
nicoleta100, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2732 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1699 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]