View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 21 ian 2012, 17:05:41
jess's Avatar
jess jess este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 10 apr 2011
Locaţie: portugalia, Portugalia
Vârsta: 30
Dieta: personalizata
Date: 162cm, 54kg
Mesaje: 1.680
Aprecieri acordate: 130
Am fost apreciat(a) de 164 ori in 128 mesaje
Implicit re: Jurnal sandra24 - 'Intelepciunea este fiica experientei'

Citat:
Anterior postat de sandra24 Vezi mesajul
partea buna e ca ai 18 ani si stii deja cam cum sta treaba cu mancarea asta nesanatoasa..acum daca mai gustam sau chiar mancam ceva ce ne place nu e sfarsitul lumii..numai ca balanta ar trebui sa incline spre chestii neprocesate..cat mai naturale..noi avem acces si de la tara de mancare naturala..vorba aia puiul alergat..porcul neinjectat..ouale la fel..legume garla..dar cateodata trebuie sa mai iei si din magazin..normal..si atunci trebuie sa stii ce alegi..ma uit cu groaza in jurul meu cand altii au in cos numai prostii si ma gandesc ca si eu am fost acolo..
Ador legumele naturale, crescute natural fara pesticide si alte. Vara asta am fost in Moldova; de la aeroport am plecat direct acasa sa iau un dus si am mers la o zi de nastere. Acolo aveau si legume (rosii,castraveti) ; ce mai mancam rosii si castraveti o fi zis aia ca n-am mai vazut asa ceva pana atunci, aveau arome de legume, rosia se simtea ca e rosie; aici nu simti diferenta intre rosie si castravete, decat dupa culoare/formatot iarba sunt ambele.
__________________
I´m sexy and I know it!
jess, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Extem activ, este de 2363 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1846 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1847 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]