View Single Post
  #10 (permalink)  
Vechi 06 mar 2012, 09:26:41
Arria's Avatar
Arria Arria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 167cm, 58kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal santra - de azi...

Citat:
Anterior postat de santra Vezi mesajul
am inceput sa mananc de dimineata, defapt am incercat ca nu am putut mai mult am baut un activia de baut maine o sa incerc mai mult dar vreu sa incerc cu pasi marunti. de cand ma stiu nu am mancat dimineata si imi e greu sa ma invat asa dintr-o data sa mananc. in toatal am consumat azi tot 800 de calori am mai mancat si la pranz si la cina ciorba de perisoare iar intre mese am mancat un mar si 2 feli de pomelo
Neata Santra,

Mie personal marul imi da senzatia de foame .. si in general in dieta ma feresc de fructe nu aruncati cu pietre.
Ideea este ca fructele au foarte mult zahar si in cantitati mari chiar ingrasa - asa ca ma chinui sa pap maxim un fruct pe zi si de preferat ceva usor (adica nu struguri, banane etc). Intrebare: De ce bei activia ? Chiar te ajuta la digestie, sau ai nevoie de un adjuvant ? Cred ca in locul activiei care este o bomba calorica din punctul meu de vedere ai putea sa papi un iaurt simplu + altceva.
Arria, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1537 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1020 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]