View Single Post
  #101 (permalink)  
Vechi 18 iul 2012, 10:39:10
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre studiu

Sa inteleg ca nu ai citit nimic; pacat.

Crezi ca "Why do some people who consume the same amount of food as others gain more weight?" are ceva de a face slabitul? Presupun ca te refereai la slabit cand ai spus "ce se poate face pentru propriul corp".

Dupa cum spuneam, mi se pare fascinant ca se investeste atata energie in numarat calorii, schimbat retete si zbatere cu titlul de sport, dar nu s-a comentat.

Iti inteleg reticenta legata de studii. Totusi este indubitabil ca sedentarismul provoaca obezitate. Perfect, facem sport, eventual tinem dieta. Cu toate astea dietele au efecte care variaza de la persoana la persoana si "sportul" pe unii nu ii slabeste.
Vine un om care spune grosier ca de 13 ani il preocupa balanta energetica a omului. Omul acesta a ajuns sa masoare dincolo de rezonabil. Omul asta chiar a masurat totul in laborator.
Suntem pe un forum dedicat slabitului. Chiar nu te intereseaza ce a masurat si ce a descoperit? Nu spun sa luam de bun tot ce a scris el, dar un moment de reflexie ar trebui sa apara in noi. Chiar nu se ridica nici un semn de intrebare?!

Eu unul consider ca merita putina aplecare. Putina aplecare si dispozitie ca sa citesti cele 9 pagini de informatie bruta expusa de omul asta. De fapt 8 ca una este cu referinte. Poate ca sunt eu mai aparte, dar chiar ma regasesc in studiul sau probabil si pentru ca nu pot sa stau mult pe scaun, la jmatate de ora - trei sferturi de ora maxim simt nevoia sa ma ridic si sa ma plimb. Daca ai fi citit, el chiar recomanda automonitorizarea, ceea ce mi se pare genial, ne ofera unelte sa validam pentru noi insine, un fel de "sa faca si institul meu un studiu"

Eu consider ca in clipa in care nu ne mai punem intrebari putem sa ne taiem venele deoarece incepem sa ne prostim si prostia e cea mai cumplita boala.

q
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat