View Single Post
  #102 (permalink)  
Vechi 18 iul 2012, 10:58:45
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre studiu

Citat:
Anterior postat de quarc Vezi mesajul
Presupun ca te refereai la slabit cand ai spus "ce se poate face pentru propriul corp".


q
Tocmai, ca eu nu ma refeream la slabitul propriu-zis, ci, in cazul meu, la a citi si a ma documenta despre nutritie si sport, punand in aplicare ceea ce consider ca mi se potriveste Faci o mare greseala in a cataloga o persoana din prima -nu ca asta ar fi facil pe un forum, dar chiar si asa, nu poti pune etichete generale.

In cazul strict de fata, fara a suna egoist, ma refeream la faptul ca am citit studiul pus de tine, insa pe mine personal nu ma pasioneaza subiectul, deoarece sunt un om activ cu dorinta si convingerea de a face sport si de a ma ingriji de alimentatia mea pe viata. Am suficienta experienta incat sa fi invatat sa imi ascult propriul corp, sa stiu ce poate si ce nu, fara sa ma raportez la ce functioneaza la altii sau nu (lucru dobandit atat prin documentare initiala, cat si prin aplicare practica). La general pot citi despre ce se intampla cu sedentarii pentru ca imi place sa ma documentez, dar la nivel personal nu simt nevoia sa ma implic intr-o conversatie despre asta.

Nu am spus ca nu sunt de acord sa pui orice studii consideri tu a fi interesante si necesare, chiar din contra, doream sa spun ca poti avea cititori chiar daca nu ai o dovada palpabila ca ii ai. In acelasi timp, oamenii isi pot pune intrebari si cauta raspunsuri chiar daca nu raspund la o invitatie de a dezbate anumite subiecte, nu-i asa?
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat