View Single Post
  #103 (permalink)  
Vechi 18 iul 2012, 11:59:57
quarc's Avatar
quarc quarc este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 09 nov 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 43
Dieta: No one ever drowned in sweat
Date: 190cm, 80kg
Mesaje: 634
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 52 ori in 40 mesaje
Implicit Re: Tribulatii despre studiu

Citat:
Anterior postat de Khali Vezi mesajul
Tocmai, ca eu nu ma refeream la slabitul propriu-zis, ci, in cazul meu, la a citi si a ma documenta despre nutritie si sport, punand in aplicare ceea ce consider ca mi se potriveste Faci o mare greseala in a cataloga o persoana din prima -nu ca asta ar fi facil pe un forum, dar chiar si asa, nu poti pune etichete generale.
M-a indus in eroare tickerul; scuze.

In cazul strict de fata, fara a suna egoist, ma refeream la faptul ca am citit studiul pus de tine, insa pe mine personal nu ma pasioneaza subiectul, deoarece sunt un om activ cu dorinta si convingerea de a face sport si de a ma ingriji de alimentatia mea pe viata. Am suficienta experienta incat sa fi invatat sa imi ascult propriul corp, sa stiu ce poate si ce nu, fara sa ma raportez la ce functioneaza la altii sau nu (lucru dobandit atat prin documentare initiala, cat si prin aplicare practica).
Aici cred ca gresesti, dar fiecare cu parerea sa
La general pot citi despre ce se intampla cu sedentarii pentru ca imi place sa ma documentez, dar la nivel personal nu simt nevoia sa ma implic intr-o conversatie despre asta.
Se pare ca nu m-am facut inteles. Discutia nu este despre sedentari. Nici studiul nu este despre sedentari. Pur si simplu se incearca a se gasi cum de aceeasi mancare pe unii ingrasa si pe altii nu.

Nu am spus ca nu sunt de acord sa pui orice studii consideri tu a fi interesante si necesare, chiar din contra, doream sa spun ca poti avea cititori chiar daca nu ai o dovada palpabila ca ii ai. In acelasi timp, oamenii isi pot pune intrebari si cauta raspunsuri chiar daca nu raspund la o invitatie de a dezbate anumite subiecte, nu-i asa?
Am vazut om cu peste douazeci si sase de mii de posturi. Intr-un mediu ca acesta, doar un om a comentat. Asta nu ti se pare anapoda?
quarc, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
quarc, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2836 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2319 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat