Subiect: Super Slim
View Single Post
  #109 (permalink)  
Vechi 23 mar 2010, 16:46:46
Yoshi's Avatar
Yoshi Yoshi este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 mar 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 38
Dieta: Proprie
Date: 168cm, 53.3kg
Mesaje: 10
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Super Slim

SuperSlim sunt chiar mai "rele" decat Capsula de Slabit. Contin amfetamina, pe cand capsula are sibutramina, care este un derivat de amfetamina mai putin nociv. Amfetamina favorizeaza eliberarea de dopamina in creier si poate induce la om un episod comportamental similar unui episod acut de schizofrenie.
La tratament prelungit, apar fenomenele de epuizare centrala(depresie), si cardio-vasculare. Dar mie una efectele psihice mi se par mult mai grave decat cele cardio-vasculare. Poate nu se intampla acum, dar te poti trezi peste 10-15 ani ca uiti cum te cheama si nu stii de la ce ti se trage. Eu am patit-o. M-am trezit intr-o dimineata acum un an si nu mai stiam in ce zi, luna si in ce an suntem. Ce a urmat dup-aia, nu vreau sa imi amintesc. Am fost consumatoare de reductil si capsula de slabit, deci sibutramina, care e tot un derivat de amfetamina.
Yoshi, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1914 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1397 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat