View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 22 aug 2014, 15:31:50
Nevrotiq's Avatar
Nevrotiq Nevrotiq este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2012
Locaţie: buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 157cm, 113kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 165
Am fost apreciat(a) de 217 ori in 115 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Nevrotiq

Citat:
Anterior postat de jolye79 Vezi mesajul


Nuuu, nu e keto. Asta din urma se bazeaza pe consum ridicat de grasimi sanatoase si vegetale, proteinele fiind tinute la o limita inferioara grasimilor. In keto nu vezi margarina, mezeluri sau grasimi gen slanina, si intalnesti zilnic oleaginoase. In plus, se mananca diversificat in fiecare zi.

Oricum, bafta la slabit, Nevrotiq. Presupun ca dieta asta iti prieste daca continui sa o tii. Dar n-ar fi rau sa vezi cum stai cu analizele: un colesterol, un rinichi, ceva. Nu prea e ok excesul de proteina.

da pai asta ma ingrijora si pe mine insa am fost la medic si sunt in regula cu rinichii si ficatul. Am luat spirulina in timpul dietei si am baut fooooaaarte multa apa , in conditiile in care in mod normal nu beam decat 3 cani de cafea si doua de apa si sau suc si astea erau lichidele pe care le ingeram. in timpul dietei insa, beam cam la 2.5-3 litri de apa . si era bine.
Nevrotiq, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2103 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]