View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 27 mai 2019, 23:02:19
Rallara's Avatar
Rallara Rallara este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 09 feb 2012
Locaţie: Edinburgh, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: South Beach
Date: 172cm, 91.2kg
Mesaje: 7.366
Aprecieri acordate: 3.894
Am fost apreciat(a) de 3.171 ori in 1.682 mesaje
Implicit Re: Jurnal Rallara-O noua etapa a vietii

Citat:
Anterior postat de mika_me Vezi mesajul
[FONT="Georgia"][COLOR="Purple"]Buna!

Oh, Doamne cat te inteleg. Eu am 10 ani in care am slabit, m am ingrasat...apoi m am tot ingrasat...

Amuzant cum...cand aveam 65 de kg, ma gandeam ca eu niciodata n o sa am peste 70. Cand am trecut de 70...am zis ca n o sa ating niciodata 80. Iata ma la aproape 100 kg. Si nici nu s vreo inalta

Ma uit in oglinda si nu ma recunosc. E ca si cum aceste kg ma inghit cu totul si mi mananca tineretea, frumusetea. Faptul ca sunt unde sunt mi se datoreaza in exclusivitate. Am avut momente in care am mai obosit, momente in care am fost nesimtita si toate repercusiunile..se vad cu ochiul liber.

Realitatea e ca suntem singurele care ne putem ajuta intr un mod palpabil si concret. Uite, eu am sprijin. Moral, financiar, you name it. Dar daca psihicul meu nu e unde trebuie, restul chiar nu mai conteaza. Nu ma poate ajuta nimeni, cat ma pot ajuta eu. Trebuie doar sa vreau.

Te asteapta un drum lung si anevoios, dar nu imposibil de parcurs. I should know..suntem in aceeasi barca!

Mult succes!!
Ma bucur ca dam la vasle impreuna in aceeasi barca
Am impresia ca avem multe in comun, ma regasesc in cuvintele tale si te inteleg, e adevarat ce spui. Depinde doar de noi. Putem primi ajutor din diverse surse si sprijin din partea celor apropiati dar pana la urma tot de noi tine sa iesim la suprafata. Si eu am sprijin dar degeaba.
Unde mai pui ca parca am doua persoane opuse in mine. Imi vad atat de clar obiectivul si nu imi doresc nimic mai mult decat sa fiu sanatoasa, iar dupa o vreme parca mi se pune un val de ceata peste minte si uit tot, dintr-o data nu mai e important!
Sper sa reusim Mika! Ca eu sunt satula.
__________________
Rallara, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
Rallara, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2253 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1736 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1220 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]