View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 19 aug 2009, 22:39:54
Mara66's Avatar
Mara66 Mara66 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 18 aug 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 57
Dieta: hipocalorica
Date: 153cm, 58.3kg
Mesaje: 8
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Am nevoie de un sfat! Tratamentul hormonal ingrasa?

Ai perfecta dreptate ianna , de multe ori cand ma infometam crezand ca in felul asta slabesc puneam pe mine si cana de apa pe care o beam . Nu ma infometez si nu consum niciodata sub 800 cal , acum imi aleg cu grija alimentele evit cam tot ce contine urme de E-uri si cum am avantajul ca locuiesc la tara produsele pe care le consum am grija sa fie ecologice , fac conserve pentru iarna fara sa adaug conservanti (doar le sterilizez) si consider ca am controlul in proportie de 90% din ce consum. Din cate am citit eu si din ce mi-a explicat endocrinologul , ovarele polichistice sunt transmise de la mama la fiica genetic , nu te nasti cu ele sanatoase si se imbolnavesc pe parcursul vietii. In prima faza nu mi se prescris nici un tratament pentru chistul de 78/56 mm , al doilea medic mi-a prescris Duphaston care am inteles ulterior ca nu este bun pentru ce aveam eu acum cel de al treilea medic mi a dat Microgynon care sper sa de a rezultate, mai am trei pastile si trebuie sa merg sa mi fac ecografia sa vad cum se prezinta .
Intradevar de cativa ani sunt foarte stresata din cauza copiilor , fiica mea sa casatorit cu un barbat extrem de gelos iar fiul meu urmeaza sa se casatoreasca cu o poloneza si vrea sa se stabileasca la ea si cred ca va dati seama ca nu ma simt confortabil. Continui dieta si beau apa plata cat cuprinde si acum cand voi merge la endocrinolog voi refuza Reductilul pentru ca nu m-a ajutat cu nimic de cand il iau.
Tin sa va multumesc pentru sfaturi si ca ma sustineti ...
Mara66, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1509 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 992 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 476 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat