View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 30 oct 2011, 23:59:41
Iness's Avatar
Iness Iness este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 24 apr 2011
Locaţie: Piatra Neamt, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Mihaela Bilic
Date: 170cm, 67.5kg
Mesaje: 173
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Binge eating: repere, abordari, solutii

Bună fetelor. Sunt nouă pe-aici, dar deja am colindat toate subiectele legate de binge eating.
Eu am început să iau asta ca pe o dependență. Când mă apucă vreo criză simt că mi se umple gura cu salivă și că dacă nu mănânc, o să dispar de pe fața pământului. Pierd controlul și ajung să mâ îndop până mi-e rău.
Am mai scris si în topicul cu dieta Mihaela Bilic. De mâine începe o nouă provocare pentru mine, de data aceasta susținută de voi
Nu mă focalizez neapărat pe slăbit în timp record, deși ar fi bine să scap de kg până la Craciun. Ideea mea de bază e să scap de Binge eating și să am o viață normală, fără obsesia mâncării.

M-am hotărât să-mi permit în fiecare zi ceva dulce. Ori un pachețel de biscuiti Belvita, ori o napolitană sau un baton mic de ciocolată.(ca gustarea dintre mic dejun și prânz, ca să am timp să ard caloriile până la nani)
Cred că în felul ăsta ar fi mai ușor și aș slăbi. Făcând comparație cu cât băgam în mine...un baton de cioco e nimic. Mi-a fost frică să-mi calculez caloriile. Cred că m-aș fi speriat.
Ce ziceți?
Iness, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1708 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1191 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 417 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat