View Single Post
  #11 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 09:58:28
adriela's Avatar
adriela adriela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 170cm, 60.9kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Am nevoie de ajutor pentru sora mea :)

Citat:
Anterior postat de Sand Vezi mesajul
Buna,

Daca zice ca nu are ce sa faca momentan, ca-i e greu sa tina un regim anume, ca nu vrea sa renunte la paine, ca e sedentara si uraste sa faca sport...atunci poti sa-i zici ca tre' sa se obisnuiasca sa fie grasa pana la sfarsitul zilelor. Daca pe de alta parte chiar vrea sa slabeasca pe bune, sa puna mana si sa faca niste schimbari, incet-incet si sa se tina de ele. Sa taie din carbs (paine etc.), sa suplineasca cu salate, fructe, proteina si nuci/alune, sa nu mai fie sendentara si sa puna mana si sa faca sport si nici nu e nevoie sa tina o dieta fixa ci sa-si vada de treaba ei cu schimbarile respective.

Nu trebuie decat sa porneasca, sa lase inertia si sa-si ia avant. Daca vrea pe bune sa slabeasca face un minim de efort sa-si schimbe obiceiurile alimentare si sa inceapa sa se miste un pic. Fara nici un fel de efort, nimic...nimic...ducand o viata ca si pana acum...imposibil sa slabeasca. Nu are cum.

Succes!


Crede-ma Sand ca am avut momente in care am cedat eu psihic in lupta cu explicatiile cu argumentele pe care i le dadeam si cand o auzeam ca ea stie ca e grasa dar ca nu are ce sa fac..muream cand auzeam asta...Si i-am zis de cateva ori exact ceea ce ai zis:ca trebuie sa se obisnuiasca sa fie o grasa pt tot restul ei!
Insa acum st fericita ca m-a ascultat si o vad motivata sa continuue ceea ce eu i-am propus.Cu efort si sustinere,ambitie,dorinta si speranta va reusi.
Iti multumesc pt sustinere!
adriela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat