View Single Post
  #111 (permalink)  
Vechi 13 mai 2010, 09:13:46
AnaMaria86's Avatar
AnaMaria86 AnaMaria86 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 162cm, 73kg
Mesaje: 195
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de ediana Vezi mesajul
Neatza,

Raportez inca 0.5 kg pierdute (definitiv, sper) . Azi dimineata cantarul imi indica 63.9 kg, ceea ce psihologic e incurajator pentru ca nu mai aparea 4 dupa 6 si imi da senzatia de progres.
ieri n-am facut deloc miscare, azi sper sa ies la alergat daca e vreme buna, daca nu, am sa trec pe la sala.

Ana Maria, sfatul meu e sa renunti la zahar complet. zaharul e lipsit de valoare nutritiva si in plus duce la cresteri bruste ale nivelului de insulina urmate de o scadere la fel de rapida a glicemiei, ceea ce nu face decat sa-ti sporeasca senzatia de foame si sa-ti dea dieta peste cap.
uite, eu de exemplu imi zic ca nu o sa dispara ciocolata de pe piata cu una cu doua, si mi-am promis o tratatie pentru cand o sa ajung la 60 kg. si merge ca sa pacalesc poftele



Nu am mai mancat dulce....decat o sg bucatica de prajitura in ultimele 2 sapt....si singurul zahar e o jumatate de lingurita la nesul cu lapte de dim......in rest doar ce iau din fructe.....doar ca azi m-am trezit cam demoralizata si....cu pofta de ceva dulce...
AnaMaria86, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1924 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1407 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 633 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]