View Single Post
  #112 (permalink)  
Vechi 18 mai 2017, 20:19:53
curly.light's Avatar
curly.light curly.light este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 26 nov 2009
Locaţie: Iasi, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Stil de viață sănătos!
Date: 172cm, 61.9kg
Mesaje: 2.439
Aprecieri acordate: 1.834
Am fost apreciat(a) de 1.160 ori in 596 mesaje
Implicit Re: Nou început. De data asta, până la capăt!

Citat:
Anterior postat de adinico Vezi mesajul
Bomboana de menta .
Rina e un fel de disociata da are 4 zile proteina, amidon, carbo și vitamine. Nu este o dieta ci o structurare foarte permisiva a alimentației, fără combinații care se digeră greu și Îți fura energia efectiv. Acoperă din punctul meu de vedere o gama larga de pofte . Parerea mea e ca e dieta permisiva o data la 4 zile sa mănânci dulce și obligatoriu ciocolata neagra . Eu am revoluționat colegele la birou cu rinuta mea și deja dau tabelele cu gramaj și condițiile pricipale ca lumea se apuca de treaba văzând rezultatul meu.dar asta e fiecare suntem unici poate nu se potrivește la unii dar la alții la câte postari am văzut și pe pagina de fb dieta rina 90 de zile îmi întăresc încrederea ca se poate atâta timp cât nu se revine la obiceiurile proaste dinainte.
Da, suna destul de dificil de pus in practica totusi, felicitari ca ai reusit sa te tii de ea atat de mult timp! Eu am citit despre un milion de diete...dar acum n-as putea sa spun ca tin una anume. E mai mult ceva de genul "ma straduiesc si azi sa nu mananc prostii".
Am mai observat ca nu mi se potriveste schema standard cu 3 mese principale si 2 gustari.. daca mananc intre mese parca mi-e foame toata ziua, e mai ok daca ma rezum la mesele principale, ba chiar uneori seara imi ajunge un iaurt, un fruct. Stiu ca ar trebui sa mananc mai putine fructe, mai putini carbo, sa fie poate un plan mai structurat.. dar deocamndata sa sunt fericita ca nu fac excese si ca mananc sanatos.
Cu stresul de luna asta daca as tine ceva foarte strict..probabil inainte de examene as face da un binge de toata frumusetea. Asa am facut sesiunea trecuta .

Asa ca.. 3 mese pe zi, cantitati decente, uneori mai si o felie de paine daca simt nevoia. Ca principii generale cred ca e ceva gen Monti, cu mentiunea ca am "divortat" definitiv de lactatele 0%. Cu ce cunostiinte medicale s-au mai lipit de mine, nu sunt de acord cu ele deloc. Daca mi-e pofta de un iaurt, macar 2%, chiar 3.5%, dar 0% in niciun caz. Si daca se nimereste si o felie de paine langa..soarta. Dar in rest cred ca pastrez combinatiile care mi-au intrat in reflex de cand eram in echipa Monti . cu Rina clar nu as face fata..
__________________
For me, it's not about a crunch or a push up. It's about taking your power back.


Jurnalul unui nou început! De data asta, până la capăt!
curly.light, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2155 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1638 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 864 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 3 membri au apreciat mesajul lui curly.light:
adinico (20 mai 2017), alina_neamt (24 mai 2017), mika_me (19 mai 2017)