View Single Post
  #113 (permalink)  
Vechi 13 mai 2010, 09:44:09
AnaMaria86's Avatar
AnaMaria86 AnaMaria86 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 28 apr 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica
Date: 162cm, 73kg
Mesaje: 195
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnal de slabit pentru slabute grupa 60-70 kg

Citat:
Anterior postat de bylutza Vezi mesajul
Nu te descuraja AnaMaria! cel mai bine ar fi sa scapi de dulciurelele din casa, da-le cuiva care nu vrea sa slabeasca, unui copil cui vrei si roaga si persoanele apropiate sa nu mai aduca dulce in casa.eu asa am procedat si m-a ajutat mult si chiar daca dupa o saptamana au adus iar dulce in casa, nu am mai simtit eu nevoia sa mananc.un mare rol il au si fructele,inainte nu prea mancam fructe , treceau zile intregi si nu mancam un mar.acum cam 300 g de fructe pap zilnic si uneori si un baton fitness.vizualizeaza tot timpul in minte cum vrei sa arati si fii puternica.vei reusi!
O zi frumoasa sa ai!

Am in frigider de vreo saptamana o prajitura si nu m-am atins de ea si nici nu mi-a fost pofta...Doar ca azi cred ca e o zi mai proasta...si m-au napadit poftele.maa pot abtine fara efort de la multe, doar cu dulciurile se pare ca mai am o problema.....o sa incerc sa mananc mai multe fructe azi ca nu cumva sa cad in tentatie...mersi de incurajari!

O zi frumoasa si tie!
AnaMaria86, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1924 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1407 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 633 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]