View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 06 apr 2012, 12:02:02
redeeadoo's Avatar
redeeadoo redeeadoo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2011
Locaţie: BUCURESTI, Romania
Vârsta: 34
Date: 168cm, 74kg
Mesaje: 862
Aprecieri acordate: 345
Am fost apreciat(a) de 469 ori in 317 mesaje
Implicit Re: Slabuta la timpul prezent si viitor.

Hello ...am poposit si eu la subiectul vostru, care sincer mi se pare interesant.

Eu am fost complexata din cauza greutatii de cand ma stiu,bine hai nici chiar asa, de prin clasa a 7-a. Am facut handbal 4 ani, iar asta mi-a dezvoltat muschii, apoi cand m-am lasat de sport au inceput sa apara kilogramele in plus. Liceul a fost perioada cea mai critica pentru mine, am devenit obsedata sa slabesc, si aproape ajunsesem bulimica. Incercam tot felul de diete, iar vara cel putin nu mancam decat dimineata si in restul zilei sport si apa. NU a fost folositoare pentru mine experienta aceasta pentru ca in afara de faptul ca ajunsesem la 57 de kg, m-am trezit cu o gastrita, probleme cu ficatul, bila....si rinichii.
In fiecare an imi propuneam sa slabesc pana la 55 de kg, dar nu am ajuns nicioadata acolo. Anul aceasta am un motiv in plus ( voi fi mireasa pe 1 iulie), in plus ca am descoperit minunatul site al slabutelor, si pe zi ce trece inteleg ca defapt solutia optima si cea mai buna este un stil de viata sanatos, si nu saltul de la o dieta la alta.

Va pup si sa va doresc un weekend cat mai placut.
redeeadoo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2009 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat