View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 18 iul 2012, 14:20:38
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Masa de seara pana in ora 19- mit sau realitate?

Citat:
Anterior postat de Exp Vezi mesajul
Buna slabutelor!

Sunt noua aici si foarte bucuroasa ca astazi contul meu a fost activat. Multumesc frumos admin-ului.

Subiectul deschis de mine se refera la urmatoarea (mea) dilema: chiar are importanta ora la care consumi ultima masa? De ce intreb asta: eu momentan, nu am voie sa fac efort fizic din cauza unei hernii de disc...am de slabit inca vreo 2-3 kg (la recomandarea medicului). Avand in vedere ca nu fac deloc efort fizic, nr maxim de kcal pe care il pot consuma zilnic pentru a slabi este de cca 800. La acest "consum" chiar mai conteaza ora sau ar trebui sa tin cont sa nu depasesc aceasta valoare in 24h? As prefera sa pot consuma inainte de culcare in jur de 2-300 kcal ...altfel nu pot dormi toata noapte de foame...ce parere aveti?
Buna si bine ai venit!
Asa cum spuneau si fetele, 800 de calorii sunt foarte putine si desi vei slabi in acest fel, nu o vei face intr-un mod sanatos, iti vei infometa organismul si apoi...kilogramele se vor intoarce inapoi, aparand efectul yo-yo atunci cand vei incepe sa mananci un pic mai mult. SI sa nu mai spunem ca iti vei incetini metabolismul in acest fel. Incerc sa iti inteleg situatia si dorinta de a slabi insa ar trebui sa adopti o metoda mai sanatoasa. 1200 de calorii nuau ingrasat pe nimeni, dimpotriva.

Cat despre cina, din cate stiu eu, trebuie luata cu 3-4 ore inainte de somn pentru a nu risca sa iti fie foame in toiul noptii. Dar totusi trebuie sa tii cont ca trebuie sa mananci totusi la o ora decenta.

Te pup!Sa ai bafta si o zi frumoasa!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat