View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 22 aug 2014, 15:37:04
Nevrotiq's Avatar
Nevrotiq Nevrotiq este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 iun 2012
Locaţie: buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: hipocalorica
Date: 157cm, 113kg
Mesaje: 198
Aprecieri acordate: 165
Am fost apreciat(a) de 217 ori in 115 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lui Nevrotiq

Citat:
Anterior postat de deadcountess Vezi mesajul
Bine ai venit Cristina

De dieta nu stiu ce sa zic, arata ca un low carb gradat, daca a functionat pana acum probabil e ok. De regula dupa ce faci pauza dupa low carb pui foarte repede la loc, asta e problema aici, functioneaza, ok, dar ce faci cand te vei opri? Ca ma gandesc ca nu va functiona sa tii dieta toata viata, suna prea restrictiva.

Eventual vorbeste cu un medic sa vezi ce vitamine trebuie sa completezi, mai ales primele saptamani cand se mananca numai carne. (vitamina C sigur, probabil si altele)
da , e foarte adevarat ce spui. deja am luat vreo 3 kg asta in timp de 3 saptamani .... vizibil la cantar de saptamana asta . dar nu stiu daca e din cauza ca retin foarte repede apa sau poate e si constipatia.... am incercat ieri si nu am mancat nimic dar nu am baut apa suficienta si intr-adevar aveam mai putin cu un kg azi dimineata . am in program si o plimbarica cu bicla mai incolo putin.... nu stiu ce sa zic... eu sunt si puturoasa in privinta sportului... nu ma misc deloc....


si deviind de la subiect, tu esti in No? vroiam sa te intreb cateva lucruri daca nu te deranjeaza.
Nevrotiq, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 2103 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1586 kcal/zi. Pentru a slăbi 1 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1845 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Acest membru apreciaza mesajul lui Nevrotiq:
deadcountess (25 aug 2014)