View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 11 mai 2017, 14:28:57
niculina04's Avatar
niculina04 niculina04 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 26 sep 2011
Locaţie: ????????, Romania
Date: 161cm, 91.9kg
Mesaje: 5.938
Aprecieri acordate: 6.584
Am fost apreciat(a) de 4.410 ori in 2.720 mesaje
Implicit Re: Jurnal depresiv...

Citat:
Anterior postat de butterfly30 Vezi mesajul
Niculici, codruta, haideti sa ne vorbim mai des, sa povestim, intrati aici si hai sa mai schimbam pareri, bune sau rele, despre orice! Mie imi lipsiti, la fel ca ancuta si claudia, miha, nici loredana nu prea mai scrie, Michelina a dispărut si ea. mai povestim sa ne mai descarcam! Toate suntem ici din aceleasi motive, toate avem perioade proaste, eu personal inteleg foarte bine ce inseamna sa te lupti cu toanele cantarului si ma simt bine intre cele care ma inteleg. Cu cine sa vorbesc? Cu sotul, care mananca mult si prost si are masuri de fotomodel? Cu prietena mea care s-a nascut slaba si o sa moara probabil la fel de slaba fara niciun efort? Cu mamicile din parc? Cu cine daca nu cu voi!
Fluturas am sters n mesaje sau nu le- am plublicat,la mine e clar MANANC PREA MULT si nirmal ca ma ingras, pe cantar nici nu vreau sa ma urc.......am niste pitici bine pusi:nu vad decat mancare, care e conforma si sanatoasa dar multa!! Dar in tot raul asta am reinceput sa iubesc mersul pe jos,merg aprope zilnic 7-8 km si tot timpul imi fac planuri pt slabit doar ca nu se potrivesc cu realitatea,ce pot face?nu stiu,nu am solutii,nu gasesc forta necesara pt binele meu.....daca as reusi sa nu mai pap dupa 18 h sau sa renunt la gustarile nocturne....sa simt ca dorm "bustean" toata noaptea......sapt asta am avut 3 zile cu dureri de cap groaznice,imi trecea doar cu picaturile date de dr doar ca aveam o stare f aiurea dupa ele, mai are vreuna dintre voi nevralgie? Acum sa va vad,la treaba cu voi astept solutii pt renuntarea la indopat Bine mi- ar face niste critici dure care sa ajunga direct la tinta !!!!
__________________
RINA I
talie - 82
colac-105
bust -102
brat - 35
picior- 61
niculina04, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2413 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1896 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1639 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Urmatorii 2 membri au apreciat mesajul lui niculina04:
adinico (12 mai 2017), curly.light (19 mai 2017)