View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 06 mai 2010, 07:56:31
Alynuta's Avatar
Alynuta Alynuta este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cunoscător, dedicatăSlăbuţă cunoscător, dedicată
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 10 mar 2010
Locaţie: Medias, Romania
Vârsta: 53
Dieta: personalizata tinand cont de anumite principii monti
Date: 159cm, 52kg
Mesaje: 12.655
Aprecieri acordate: 3.079
Am fost apreciat(a) de 3.825 ori in 1.882 mesaje
Implicit Re: Dieta alcalina-impotriva cancerului

Citat:
Anterior postat de Alynuta Vezi mesajul
Acum rezultatul testului papanicolau nu mai consta in cito 1,2,3...Am imprumutat de la americani sistemul Bethesda.E mult mai compex.Si eu am avut o rana si am cauterizat-o acum 10 ani.Si acum nu mi-a iesit analiza buna,maine sunt programata din nou ,dupa tratament,lao noua recoltare.Am emotii deoarece,daca nu va iesi bine vor trebui investigatii :colposcopie,biopsie,conizatie.
Bineinteles ca din nou nu mi-a iesit analiza bine,si l-am rugat pe dr. sa ma lase sa mai fac odata tratamentul .Mi-am comandat niste ceaiuri,si fac spalaturi concomitent cu tratamentul doctorului.Si eu sunt ipohondra ,am o frica mare de cancer.Cred ca numai cand se va gasi leacul la cancer ma voi linisti.Ma gandesc frecvent prin ce trec saracii oameni care sunt depistati cu cancer,si efectivi li se spune franc in fata.
__________________
Alynuta, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1501 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 984 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 985 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat