View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 14:33:38
dorutza's Avatar
dorutza dorutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 22 oct 2009
Locaţie: Baile 1 Mai, Oradea, Romania
Vârsta: 37
Dieta: -
Date: 160cm, 63.55kg
Mesaje: 4.856
Aprecieri acordate: 715
Am fost apreciat(a) de 1.649 ori in 766 mesaje
Implicit Re: Sunteti vreuna vegetariana?

Citat:
Anterior postat de mishutza Vezi mesajul
Doruta,intrebi de ce sa renunti la carne.Peste mananc,nu imi permit sa pierd bunatatile pe care le aduce carnea de peste.Dar carnea de pui.....citeste putin despre ea.E ceam maitoxica dintre toate.Nu ma refer la grasime,din punct de vedere al grasimii e probabil alegerea perfecta dupa curcan.Ma refer ca puisorii in maxim 2 luni de viata ajung pe masa noastra.Intr-un ritm de crestere exagerat,ajutati de hormoni si alte mii de chestii.Nu e de mirare ca suntem o generatie bolnavi de dereglari hormonale si pubertatea precoce e la maxim.Varsta la care copii ajung la pubertate e tot mai mica,si asta e doar cauza alimentatiei.
De ce sa renunt la carne?Pt ca nu vad ce imi aduce carnea ce nu pot obtine din alte parti.SI nu imi spuneti de proteina bla bla bla,ca asta se poate obtine lejer din oua,lapte si sunt multe plante care au mai multe proteine din carne.Ce imi aduce rau,in general,mii de toxine nedigerabile pentru corpul nostru,si in cazul meu(ma refer la diferentele ce le-am obserat intre prioadelede carne si celefara carne):imbalonari ,dureri de cap,senzatia de greutate,oboseala,dureri mai mari la menstruatie.
si mie mi bine fara carne. bine, pot manca mezeluri,cu aia nu am treaba dar de alea am ales sa nu mananc.
eu singura carne care o pot manca e pieptul de pui dar si ala nu mai mult de 50 de grame. peste, curcan si restu nu pot manca. sincer nu m-am documentat care carne e mai buna, e un subieect care pe mine ma lasa rece.(deci zici ca curcanul e mai bun ca puiul..oh sii e asa de usor de facut pieptul de pui. noah musai sa invat sa fac si curcanul cumva, adica sa invete iubi meu ca io nu pun mana pe el )
eu nu pot strange nr de proteine necesar nicicum. dar eu nici nu ma simt rau daca mananc putine proteine. adica toata viata am mancat asa
daca te simti bine fara carne atunci renunta la ea. sau mananca rar asa de pofta
io n-am mancat carne toata viata si am trait bine fara ea
dorutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1777 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1260 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 486 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat