View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 31 ian 2010, 19:39:01
carmen68's Avatar
carmen68 carmen68 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 29 ian 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 55
Date: 168cm, 84kg
Mesaje: 165
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Pastile de slabit

Eu,trebuie sa recunosc,anul trecut datorita unei dorinte diabolice de a slabi pana la un anumit eveniment,la sugestia unei rude,am incercat acea "minunata"Pastila de slabit...la a 8-a m-am oprit pentru ca intradevar incepusem sa simt lucruri ciudate ,nu haluciantii...dar amorteala a capului,ritm accelerat al pulsului si depresie...cu toate ca kg se duceau,ptr ca asa imi arata cantarul...ceva nu era in ordine...si ptr ca incepusem sa realizez ca ceva nu e in ordine,am inceput sa caut mai multe despre acele pastile pe net si sa citesc pe net din experientele altora....si m-am ingrozit ce am citit..si am renuntat,chiar daca stiam ca slabeam cu ele,am renuntat promitandu-mi ca niciodata nu voi mai incerca "minuni".
Cunosc o persoana care a luat aceleasi pastile sau din aceeasi gama...cert este ca am auzit despre acea persoana lucruri extrem de grave,dintr-o persoana echilibrata si cu dorinta de a trai sanatos,ajunsese sclava acelor pastile doar ptr ca a slabit...20KG...dar,lipsa din ce in ce mai acuta a somnului,tulburari de comportament si multe lucrui grave ,ma fac sa-mi pun intrebarea...de ce se mai comercializeaza asemenea pastile in farmacii, de ce nimeni nu ia nici o masura avand in vedere ca peste tot, pe net ,personele isi povestesc clipele de groaza prin care au trecut...de ce nimeni nu se autosesizeaza?ar trebui interzise.... pentru ca dupa mine,asemenea reactii, sunt similare cu cele ale drogurilor.
carmen68, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1488 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 714 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat