View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 18 nov 2011, 10:03:09
adriela's Avatar
adriela adriela este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Date: 170cm, 60.9kg
Mesaje: 59
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Post Re: Am nevoie de ajutor pentru sora mea :)

Citat:
Anterior postat de Polux Vezi mesajul
Draga Adriela, bine ai venit!

In primul rand sora ta vrea sa slabeasca? Daca da, trebuie sa isi schimbe stilul de viata. Avand in vedere ca e tanara si are metabolismul rapid, poate slabi linistita cu 1400-1500 calorii de mancare sanatoasa, plus miscare (plimbari in ritm rapid, aerobic, dans, zumba, sunt multe programe pe internet).

Nu trebuie sa renunte la paine, dar sa o inlocuiasca cu paine neagra sau wasa, 2-3 felii pe zi. Cina o poate lua cand ajunge acasa, in jur de 5-6, supe usoare, peste, friptura la gratar cu garnitura de legume.
La scoala isi poate lua 2 fructe, iaurt de baut, 30 g de nuci, migdale, etc, 2 felii de paine graham sau neagra (si aici e cu dus si intors ca unele doar pe eticheta sunt sanatoase) cu branza slaba, ou fiert, sunca slaba.
Din cand in cand ciocolata neagra (peste 75% cacao) cate 2-3 bucatele.
Daca e obisnuita cu dulciuri, in weekend poate manca deserturi dietetice (iaurt cu cacao si indulcitor - stevie)

Succes

Buna Polux, ms pt vizita sfaturi si incurajari!
Dupa cum spuneam inainte chiar de a-mi scrie voi aici i-am facut un meniu bazat exact pe ceea ce mi-ai scris tu aici,paine(2-4 felii adica cam pt unu doua sandwich-uri la scoala) dimineata ceva usor un iaurt cu cereale, oua,legume,barnza sunca slaba iar la cina supe, ciorbe,salate,carnita la garatar! Si in week-end exact la asta m-am gandit la cate un desert dietetic ca sa nu se simta intr-o lume doar a ei si sa simta ca e un stil de viata bun,fara a fi privata de bunatati si mancare normala.
Doamne ajuta!
adriela, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2059 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1542 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat