View Single Post
  #12 (permalink)  
Vechi 17 mar 2012, 17:49:04
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: ce e de facut daca nu reusesc sa slabesc?

Citat:
Anterior postat de sorinam Vezi mesajul
Maninc 2 mese pe zi. la dejun cereale, iar la prinz carne de pui ,salate, supa. Am renuntat la dulciuri si fainoase( si abia de ma stapinesc).Fac envy body-fitness care seamana cu pilates si mai fac yoga slim. Am 3 luni la dispozitie pina la balul de absolvire si chiar vreau rezultate vizibile, totusi nu inteleg unde gresesc..
Bun, hai sa incepem cu inceputul.Iti recomand sa mananci de 3 ori pe zi si sub nicio forma sa nu sari peste nicio masa!Mananca la micul dejun cereale cu lapte semidegresat sau cu iaurt slab(cereale fara zahar), sau branza cu o felie de paine integrala si rosii, posibilitatile sunt multe.Pentru celelalte mese alege carnea slaba(poate fi si rosie dar degresata bine)alba, de peste, de curcan, de pui.Alege branzeturi slabe si consuma multe legume, salate.Intre mese, cand incepi sa simti foamea mananca un fruct mediu,sau alege un pumn de seminte de floarea soarelui, nuci sau migdale. Un rol important il are hidratarea, este foarte importanta in slabire,asa ca bea cat mai multe lichide:apa si ceaiuri.Evita sucurile din comert.
Incearca sa consumi zilnic peste 1100 de calorii, sa nu scazi sub 1000 sub nicio forma deoarece te infometezi si se diminueaza slabirea.
Incearca sa faci exercitii cardio:alergare, sarit coarda, aerobic, mers rapid pe jos, bicicleta, stepper, banda de alergare, etc.Aceste exercitii cresc pulsul si te ajuta sa arzi grasimi.Legumele verzi ajuta la arderea grasimilor si accelerarea metabolismului:consuma-le!
Eu sper sa iti fie de ajutor acest mesaj si sa tii cont de macar jumatate din el si o sa ai rezultate.EU si multe alte slabute in acest fel au slabit, GARANTAT!
Bafta!
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat