View Single Post
  #1292 (permalink)  
Vechi 03 iul 2011, 09:55:26
lacramioara2's Avatar
lacramioara2 lacramioara2 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 26 iul 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 48
Dieta: Dukan
Date: 170cm, 72.2kg
Mesaje: 1.529
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 110 ori in 87 mesaje
Implicit Re: Jurnalul lacramioara

Draga Jurnalule, nu am mai intrat demult insa nu pentru ca te-as fi uitat ci pentru ca am haladuit prin alte jurnale si am stat de povesti cu fetele pe acolo.

Azi plec din tara si vin marti, din pacate nu am cum sa incarc poza pentru concurs pana maine seara. Eu credeam ca putem sa o incarcam ca si pana miercuri, sper sa nu fie depunctata echipa mea din caua asta.

Azi dimineata aveam 70,9 KG, sunt foarte bucuroasa desi nu am slabit foarte mult in aceste 2 luni de concurs. Nici nu aveam cum sa slabesc foarte mult la cate excese am avut de-a lungul acestor 8 saptamani.

Dar e bine, 3 kilograme si ceva in minus e cat se poate de bine. Am de gand sa imi continuu drumul, concursul doar a aprins scanteia necesara si m-a repus pe linia pe care o pierdusem cumva in primele luni ale acestui an.

Va sarut si abia astept sa ne revedem.
lacramioara2, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1664 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1147 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 631 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]