View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 08 apr 2012, 21:44:29
Dgilmour's Avatar
Dgilmour Dgilmour este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 apr 2010
Locaţie: Buc, Romania
Date: 168cm, 55kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Slabuta la timpul prezent si viitor.

Citat:
Anterior postat de redeeadoo Vezi mesajul
Hello ...am poposit si eu la subiectul vostru, care sincer mi se pare interesant.

Eu am fost complexata din cauza greutatii de cand ma stiu,bine hai nici chiar asa, de prin clasa a 7-a. Am facut handbal 4 ani, iar asta mi-a dezvoltat muschii, apoi cand m-am lasat de sport au inceput sa apara kilogramele in plus. Liceul a fost perioada cea mai critica pentru mine, am devenit obsedata sa slabesc, si aproape ajunsesem bulimica. Incercam tot felul de diete, iar vara cel putin nu mancam decat dimineata si in restul zilei sport si apa. NU a fost folositoare pentru mine experienta aceasta pentru ca in afara de faptul ca ajunsesem la 57 de kg, m-am trezit cu o gastrita, probleme cu ficatul, bila....si rinichii.
In fiecare an imi propuneam sa slabesc pana la 55 de kg, dar nu am ajuns nicioadata acolo. Anul aceasta am un motiv in plus ( voi fi mireasa pe 1 iulie), in plus ca am descoperit minunatul site al slabutelor, si pe zi ce trece inteleg ca defapt solutia optima si cea mai buna este un stil de viata sanatos, si nu saltul de la o dieta la alta.

Va pup si sa va doresc un weekend cat mai placut.
Ma regasesc si eu partial la descrierea ta, in plus am vazut ca avem aceeasi inaltime Eu m-am trezit in clasa a6a ca eram printre cele mai grasute fete din clasa si am inceput o perioada de semi-infometare care m-a dus in a8a pana la gastrita. Cand am inceput sa mananc, in liceu, am exagerat pana am ajuns la 68 de kg. Apoi iar a inceput o runda de slabire, dar mult mai reusita, pentru ca a fost intr-un timp destul de indelungat. 10 kg intr-un an. Stiu ca acum suntem mereu pe fuga, vrem sa scapam de ce ne incomodeaza rapid, dar, din pacate, asta nu tine. Corpul are nevoie de timpul lui sa se obisnuiasca la o noua greutate, altfel va tinde mereu spre cea veche. Kilogramele de dupa 58 nu le-am mai pus niciodata inapoi, in schimb fluctuatiile pana la 52-53 de kg si inapoi la 58 au fost multe, pentru ca ma extenuam vara cu sport si dieta drastica si apoi reveneam in toamna la mancat normal. Cel mai bine mi-a fost cand am facut 30 min in fiecare zi un sport si mancat cu moderatie din toate.
Va pup si va sfatuiesc sa aveti rabdare!
Dgilmour, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1538 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1021 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat