View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 27 mai 2012, 23:13:46
Dali La's Avatar
Dali La Dali La este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 20 mai 2012
Locaţie: Bucuresti, Romania
Date: 170cm, 70kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Jurnalul Daliei (Dali La)

Multumesc! Mi-e foarte rusine de faptul ca mancatul a ramas cam singura placere pe care mi-o mai pot satisface. Cu toata dragostea mea pasionala pentru Bucuresti, dupa vreo ora de plimbat in ritm rapid si cu ochii cascati la tot felul de cladiri interesante, incepe sa mi se faca foame. Din pacate si din fericire, lipsa banilor nu ma lasa sa ma duc la farmacie si sa-mi iau o cutie de pastile Zein. A fost singura chestie pe care am luat-o si care mi-a taiat din pofta de mancare. Ma simteam foarte bine cand luam. Aveam energie, nu mi-era foame si chiar mancand usor nesanatos tot ramanea burtica mai plata. Imi pare rau ca stomacul nu se micsora suficient incat, dupa ce nu mai luam capsulele si imi revenea pofta de mancare, tot reuseam sa-l largesc la loc.

Incep sa fac pregatiri sa ma apuc de faza de atac la metoda Dukan. Cele doua mari etape ale mele de slabire au avut la baza o varianta populara a acestei diete. Acum voi incerca sa o tin cu spirit de raspundere si cu schimbare de atitudine. E al naibii de greu.

Am inceput sa citesc jurnalul tau. Din putinul citit in profil, cred ca va fi o lectura pasionanta, un fel de epopee cu o eroina deosebita. Simt un respect profund si o mare emotie cand sunt in fata unor persoane care nu se resemneaza, care lupta sa schimbe ceva.
Dali La, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1890 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1373 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1374 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]