View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 14 iun 2012, 06:54:33
GCM's Avatar
GCM GCM este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2011
Locaţie: Undeva departe..., Romania
Dieta: Si eu cum pot!
Date: 162cm, 68kg
Mesaje: 7.723
Aprecieri acordate: 1.517
Am fost apreciat(a) de 4.936 ori in 2.670 mesaje
Implicit Re: Nu stiu ce dieta mi se potriveste. Pls help.

Citat:
Anterior postat de andreea0117 Vezi mesajul
Buna, Slabutelor!

Am nevoie de un pic de ajutor. Evident vreau sa slabesc, insa nu stiu ce dieta sa tin. Va dau cateva coordonate, poate ma puteti ajuta.

- am tinut foarte multe asa zise diete inca din liceu si cred ca organismul meu nu mai reactioneaza cum trebuie
- dupa atatea diete, am remarcat ca daca elimin pastele fainoase, slabesc destul de repejor
- am un inceput de gastrita
- am tensiunea mica
- am hipoglicemie (mananc dulciuri, fructe, dar probabil organismul nu asimileaza foarte bine zaharul si daca, de exemplu tin o dieta si am mai mult de 2 zile fara fructe, mi se face foarte, foarte rau)

In prezent, de 2 saptamani am inceput sa fiu mai atenta la alimentatie. La sala ma duc de 2-3 ori pe saptamana, iar ritmul de viata este destul de haotic. Pranzul il mananc in intervalul 12:30 - 15:00, iar peste cina mai sar. Adesea dupa pranz mananc fructe(1-2 banane) si/sau 1-2 batoane de cereale. Prajeli, cartofi, orez nu mananc, iar paine numai la micul dejun.

Si totusi nu prea slabesc

M-am tot uitat peste diete, insa nu reusesc sa gasesc una dupa care sa ma ghidez.

Voi ce ziceti?


Merci si bafta!
Buna Andreea...de ce tii mortis sa tii o dieta anume?! Fa-ti un oarece meniu cu minim 3 mese dar mai bine ar fi pe langa cele 3 mese sa mai ai 1-2-3 gustari, astfel nici mesele in sine nu vor fi prea consistente.
Bananele....nu sunt fan dar nici nu sunt de acord ca ele impiedica slabitul. Daca tii mortis, sa consumi, ai pute-o face la micul dejun...o banana e ok, ca mai apoi la 2 ore sa mai consumi un fructe doua(dar nu tot banana). Pt pranz opteaza pentru salate cu de toate inclusiv o bucata buna de carne/ 2 oua/ sau branza...alterneaza-le dupa pofta inimii! Cina sa nu o sari...nu faci decat sa iti transformi organismul lenes intr-unul puturos de-a binelea. Mananca un iaurt, o cana de lapte (macar) desi indicat ar fi o supa usoara, sau o bucata de gratar cu ceva legume, un cartof copt.....ce simti tu nevoia, doar ca sa fii atenta la combinatii.
Si consumul de legume ajuta la reglarea glicemiei. Pornim gresit cu ideea ca doar zaharul e cel ce te scapa de ametelile provocate de o criza hipoglicemica. Incearca s amananci 3 mese si 2 gustari si atunci pancreasul tau va lucra mult mai bine. Dar daca ne infometam, organele se panicheaza si reactioneaza creindu-ne stari neplacute!
O zi usoara sa ai!!!
__________________
http://forum.slabute.ro/jurnale-slab...nte-10637.html

Greutatea ideală pentru înălţimea 162 cm este 56 kg. Pentru a ajunge la greutatea ideală, trebuie sa mai scazi 12 kg. Greutatea normală pentru înălţimea 162 cm trebuie să se află în intervalul 49-66 kg. Indicele de masă corporală are valoarea 25.9 şi este considerat supraponderal
GCM, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2336 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1819 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1562 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 14 iun 2012 at 12:30:22. Motiv: imagine exagerat de mare
Răspuns cu citat