View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 05 feb 2013, 12:55:07
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Slabute si la 40 de ani (etaj XIII)

Citat:
Anterior postat de Ema55 Vezi mesajul

Buna Diana.
Ma bucur mult ca ai trecut pe la noi si te astepatam sa participi la dialogurile noastre. Esti o slabuta cu experienta, ai multe de oferit comunitatii si avem ce invata de la tine.
Pentru lamuriri suplimentare citeste subiectul "Slabute si la 40 de ani" etajul XII. Din pacate, faptul e consumat si nu putem da timpul inapoi - trebuie sa ne orientam spre planurile noastre de viitor. Sa speram ca ne vom atinge obiectivele la care ravnim.
De-acum sunt aici, draga mea. Cred ca s-au mai calmat si ai mei pe la serviciu, o sa urmeze o perioada mai linistita,sper eu si am sa pot fi prezenta zi de zi aici.

Slabuta cu experienta,da, dar mi-am castigat experienta cam aiurea: tot slabind, tot punand la loc. Cand puteam,fain frumos,sa slabesc si sa ma mentin acolo. Dar no..cred ca si din asta am avut de invatat.
Am invatat ca trebuie sa ma respect si sa fac tot ce trebuie pentru a-mi fi bine. Si am mai invatat destule de multe ale lucruri incat sa le pot fi alaturi slabutelor cu o vorba buna cand se afla in cumpana

Am citit...pacat...
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui happygirldiana:
Ema55 (05 feb 2013)