View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 18 mai 2013, 20:27:50
glimmer's Avatar
glimmer glimmer este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 mai 2012
Locaţie: Suceava, Romania
Dieta: personalizata :)
Date: 162cm, 80kg
Mesaje: 269
Aprecieri acordate: 60
Am fost apreciat(a) de 88 ori in 81 mesaje
Implicit Re: Jurnal glimmer - May the odds be ever in your favor ^.^

Eu nu vreau sa tin foarte mult Dukan, deci sper sa nu imi afecteze foarte tare organismul. Din ce am citit nu mi s-a parut o dieta asa de nesanatoasa, avand in vedere ca la sfarsit se mananca toate grupele de alimente. Asta m-a atras la ea, faptul ca in ultima faza se introduc toate alimentele.
Fac sport, momentan ca nu s-a terminat scoala fac aerobic si zumba acasa. In vacanta imi fac abonament la sala, la inot si alerg pe stadion. E foarte fain la sala, imi place foarte mult sa merg (am mers si vara trecuta), din pacate in timpul scolii nu am timp de activitati sportive in afara casei.
De ce este considerata dieta Dukan nesanatoasa? Eu am citit multe pareri pozitive despre ea, de la femei care spun ca le-au iesit si analizele mai bune dupa.. Hm..
glimmer, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2081 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1564 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1952 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]