View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 07 nov 2010, 16:25:46
VentoFreddo's Avatar
VentoFreddo VentoFreddo este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 11 ian 2010
Locaţie: Braila, Romania
Vârsta: 47
Dieta: sanatoasa personalizata
Date: 174cm, 65.6kg
Mesaje: 17.573
Aprecieri acordate: 7.170
Am fost apreciat(a) de 8.280 ori in 2.421 mesaje
Implicit Re: Jurnal Scorpia - Nu credeam ca dupa o nastere voi avea atatea probleme

Citat:
Anterior postat de Scorpia Vezi mesajul
De dieta Monty nu am auzit.
O sa o caut si am sa vad despre ce e vb.
Dupa cum ai vazut nu am o dieta anume, doar ca incerc sa mananc mai sanatos....nu o fi sanatos 100% dar fata de ce am mancat pana acum....e extraordinara pt mine.
Ma bucur ca am inceput sa mananc fructe din nou....in ultimii ani nu ma mai tentau fructele.
Renuntand la junk-food, dulciuri si paine am facut un pas imens, mai trebuie cativa pasi mai micuti facuti pt a manca cat mai sanatos si ce sper eu este dupa ce voi slabi voi face tot posibilul sa continui in acelasi mod de alimentatie....nu atat pt mine cat pt bebe ca nu vreau sa fac un obez in el, nu vreau sa-l invat la dulciuri, bomboane, cipsuri si alte rahaturi.Pana acum i-am facut mancare separat in fiecare zi fara pic de sare doar putin unt, in timp o sa-i dam si din ce mancam noi...binenteles daca are voie...
Mi-am zis o vorba si am de gand sa o respect pana la capat:"Nu l-am facut ca sa-mi bat joc de el, de viata lui de organismul lui".
Stim cu totii ca multi adolescenti au probleme cu greutatea si asta e din vina parintilor ca le-au bagat prostii pe gat.
Citat:
Anterior postat de Scorpia Vezi mesajul
Buna Emi eu sunt Gabi
cata dreptate ai..imi vine sa te pup ce bine gandesti , ma refer la alimentatia bebeului, multe mame gresesc, zic:lasa sa aiba el ce nu am avut eu" tip chipsuri si ale tampenii, de parca nu era mai bine fara eleMi-e drag numele tau, pt ca pe nepotelul meu il cheama asa

Uite aici un link pt Monty, daca te intereseaza, eu zic ca ti s-ar potrivi si tie, si vad cu ochiimei rezultate reale, de tipul, o prietena(crissa) a slabit cu aceasta dieta mai mult de 45 de kgSi mancand echilibrat, pana si dulciuri ai nevoie, nu e nevoie sa masori caloriile sau sa faci sport..trebuie doar sa fii atenta la cum combini alimentele!!
Intra pe linkurile de la inceputul paginii!
http://forum.slabute.ro/dieta-michel...a-vi-6769.html
VentoFreddo, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1858 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1341 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 954 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]