Subiect: Povestea mea...
View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 26 oct 2009, 18:17:10
Marlin's Avatar
Marlin Marlin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 17 oct 2009
Locaţie: la poalele muntilor, Italia
Vârsta: 45
Dieta: low-carb
Date: 160cm, 50.8kg
Mesaje: 78
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 7 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Povestea mea...

Eu mananc mereu dupa ora 20 chiar si dupa 22 daca vin de la antrenamente iin jurul orei 21 .Si slabesc frumos si fara "dureri de cap".

Ceea ce vreau eu sa subliniez este ca , e gresit sa nu mananci nimic dupa ora 18 in conditiile in care te culci sa zicem in jurul orei 23.
Hai sa stam stramb si sa judecam drept , de ce?
Sa presupunem ca trezirea se realizeaza in jurul orei 07 . Asta inseamna ca , corpul nostru nu primeste nici un nutrient timp de 13 ore. Intr-o astfel de situatie corpul se va orienta spre rezervele proprii si le va folosi in ordinea urmatoare: proteine, carbohidrati si grasime. Asa ca da, veti slabi ,insa muschi si apa in primul rand , grasimea ramanad depozitata frumos la locul ei.

Ideea de a slabi grasime este foarte clara si apare in prim plan cand deschizi acest forum si anume 500 de kcal in minus sub nivelul de mentinere care nivel trebuie calculat initial matematic dar apoi trebuie testat pe propriul corp pentru a fi siguri ca am ajuns la rezultatul corect(nu suntem indivizi identici intre noi).
Numarul de kcal rezultat se imparte in mod egal intre cele 3 mese principale si doua gustari de pe parcursul unei zile, indiferent la ce ora va avea ultima masa(corect din punct de vedere nutritional este ca cina sa fie luat cu doua cel mult trei ore inaintea orei de culcare).

Indicat este ca ultima masa sa aiba la baza proteina pentru ca este un compus care se digera greu si asigura satietate pe un timp indelungat ( adica pe mare parte din noapte) impiedicand tot odata distrugerile musculare . Daca faceti si sport seara atunci consumati imediat dupa sedinta de sport o sursa de carbohidrati si mai tarziu o masa de proteine.
Marlin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1844 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1327 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat