10 feb 2011, 22:34:17
|
|
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechime
|
Merite:
|
Data înregistrării: 05 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 53
Dieta: Monti personalizat
Date: 167cm, 70.4kg
Mesaje: 1.423
Aprecieri acordate: 916
Am fost apreciat(a) de 752 ori in 421 mesaje
|
|
Re: Despre branzeturi...
Citat:
Anterior postat de Chriselle
Ok, am bagat la cap. Multumesc mult de sfaturi.
|
cu placere
Citat:
Anterior postat de Chriselle
nu-i asa ca e cea mai buna branza?
Eu mancam din asta si inainte sa ma apuc de dieta - tot ca pe un desert cum fac francezii - se pare ca francezii astia nu au gusturi rele deloc
|
apropos de Brie, ai incercat-o cu mar verde sau cu pere de toamna din acelea tari? M-a uimit cat de buna e combinatia...
si la capitolul branza cu fructe imi place telemeaua maturata cu pepene, galben sau rosu - pepenele are IG mare dar nu are chiar atat de multe zaharuri in compozitie ca sa fie periculos pentru silueta, Montignac il pune in cartea Indicele Glicemic in aceeasi categorie cu morcovul fiert, pastarnacul si telina fierte, la alimentele cu IG mare care nu genereaza insulinemie mare din cauza ca de fapt cantitatea de glucide din ele e destul de mica.
Bineinteles o asemenea combinatie, branza cu fructe, nu se mananca decat ocazional.
|