View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 19 ian 2010, 14:37:05
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Re: Sunteti vreuna vegetariana?

Anqutz, din fericire eu am avut confirmarea ca e ok cum mananc.Stiu ca shakurile nu sutn minunea si nici nu le beau constant,dar in caz de urgenta au fost bune.Ca chiar era urgenta la 30 de grame de proteina pe zi.
Deciziile mele eu nu prea le discut cu nimeni,si nici nu prea cer pareri.Doar ca mi-ar fi placut tare mult sa am un partener de discutii in loc sa oripilez foromul ca renunt la carne.Probabil trebuia sa folosesc aceeasi scuza ca atunci cand merg la mama,sunt alergica la proteina din carne si la paine,doar asa am pace,hehehehe.
Pentru mine cel mai important indiciu ca e ok pentru mine sa renunt la carne au fost analizele de anul trecut.E adevarat ca in perioada dintre analize am si slabit binisor si am facut si sport,dar analizele mi-au iesit perfecte.Si inainte cu 4 luni erau jale,adica ca alea unei babe de 80 de ani,ca sa citez medicul.Nu spun ca e doar lipsa carnii,dar e clar ca tot ceea ce am facut in perioada aceea de timp a fost.Si ceea ce mi se pare important e ca am reusit sa fac foarte mult sport,stiind ca pentru sport avem nevoie de multa protena pentru refacerea muschilor.
Deci pentru mine e perfect.Am perioade cand nu mananc carne si nici nu suport sa vad congelatoarele de carne.Si apoi vine o zi cand stau si balesc langa o halca de carne.Si atunci imi cumpar si imi fac o friptura din care mananc 3 guri.Incerc sa imi ascult corpul si ma gandesc ca daca el vrea carne,sa ii dau.Acum vin dupa sarbatori cu musafiri din Romania,pentru care carnea e un fel de aer si un semn al bunastarii.A fost imposibil sa nu mananc cu ei.Si ma simt iar plina si grasa si cu grasime pana in vene.
Eu inca sper ca avem o ovo-lacto-vegetariana pe aici
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat