View Single Post
  #13 (permalink)  
Vechi 16 iul 2011, 15:26:36
Luli's Avatar
Luli Luli este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 12 mar 2010
Locaţie: Giurgiu, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Dieta Endocrinolog
Date: 154cm, 75.4kg
Mesaje: 433
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 3 ori in 3 mesaje
Implicit Re: Slabute din judetul Giurgiu

Citat:
Anterior postat de corrynutza Vezi mesajul
Am dat si eu de cartea Mihaelei Bilic pe net ....pacat ca nu se poate descarca ... dar cu prima ocazie cand o s-o vad la vreo librarie o sa mi-o cumpar .Mi se pare super interesanta !Ce program e asta P90??? se gaseste sa-l descarc de pe net ? sau macar sa-l vad on line?

P90X este un program de exercitii proiectat pentru 90 de zile, de aici vine P90X. Exercitiile sunt destul de grele pentru incepatori, insa nu imposibile, cu timpul insa vei putea ajunge sa le faci fara probleme. Programul cuprinde 12 tipuri de exercitii : cardio, core synergistict, kenpo, ab ripper, legs and back etc. ce tin in jur de 1 ora - 1 ora jumatate. Ele trebuiesc facute zilnic(ai totusi o zi libera pe saptamana) in ordinea in care sunt recomandate.
Online nu le gasesti deoarece sunt foarte lungi etc insa le gasesti pe torrenti sa le downloadezi (sa cauti si cartea in care iti spune in ce ordine sa faci exercitiile etc), daca vrei sa vezi rezultate ale oamenilor care au facut P90X sau chiar portiuni din program poti cauta filmulete pe net pe YT
Răspuns cu citat