Subiect: Herbalife
View Single Post
  #138 (permalink)  
Vechi 17 nov 2012, 14:04:40
incognito's Avatar
incognito incognito este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 13 mar 2010
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 44
Date: 168cm, 61.5kg
Mesaje: 3.426
Aprecieri acordate: 2.110
Am fost apreciat(a) de 692 ori in 236 mesaje
Implicit Re: Herbalife

Iaca am dat si eu peste acest subiect si am zis sa va povestesc si "patania"mea cu herbalife , desi s-a intamplat hehe prin 2009 cred.
Eram pe la piata , la cumparaturi si vad 2 fete tinere ca impart ceva..ma gandeam ca sunt pliante ..si am luat si eu in trecere ce mi-aa dat una dintre ele, respectiv o carte de vizita , frumoasa, pe care scria consultant in nutritie. Pe vremea aia nu aveam multe kg in plus, vreo 56 aveam , dar oricum nu faceam sport, nci nu tineam vreo dieta si mi-am zis de ce nu, poate ca va fi interesant. Mai ales ca mama mea sufera de tiroida si toata viata am avut si eu tendinta de ingrasare, si nu am fost niciodata sa fac analize, mi-am zis ca nu strica sa vad un nutritionist.
Asa ca intr-o zi o sun pe tipa si imi face o programare.
Ajung la locul cu pricina, punctuala ca de fiecare data..si astept acolo vreo 10 min. Totul arata ca o sala de sport fara aparate, lume vesela, ca albinutele se miscau tipele pe acolo. Ei , dar cand am vazut ca pe usa scria Herbalife, am vrut sa plec Nu atiam multe despre ei, dar stiam ca vand produse pt slabit si nu ma incanta ideea.
In fine, consultantul meeu "in nutritie" ma abordeaza..totul a durat cred ca vreo ora daca nu si mai mult...Cantarit, estimat grasime corporala, sondaj cu diverse intrebari. In fine(am si acum pliantul ala pe care mi l-a completat ), concluziile scrise de ea pe pliant : 57.6 kg(imbracata), 30% gr. corporala, ma intereseaza sa slabesc (pana la 53 doream), ca am celulita, ca sunt constipata, ca nu mananc peste de 3 ori pe sapt si ca nu beau apa suficienta si nu fac sport. Apoi a urmat vreo 30 min cu prezentare de produse...cand am plecat de acolo (cu o invitatie la nu stiu ce adunare ), eram ametita rau.
Dar nu m-a prins nici o clipa. Si multumesc lui Dumnezeu ca nu m-au tentat niciodata produsele pt slabit miraculos sau nu.
Treaba insa nu s-a oprit aici. Au urmat telefoane peste telefoane, de pe mai multe numere, mesaje , etc. Am respins apeluri am dat mesaje la randul meu sa fiu lasata in pace.. Pana intr-o zi cand am raspuns si nu am fost foarte draguta.. S-a oprit. Apoi peste un an , iar m-a sunat , sa ma intrebe cum stau cu kg etc..i-am zis ca sunt slaba si fericita si sa ma lase in pace(desi chiar ma ingrasasem atunci). Si am scapat.
Sunt impotriva herbalife si a tuturor produselor care promit slabiri miraculoase fara efort.
Atata timp cat de ex. m-am ingrasat 15 kg in 2 ani, nu ma pot astepta sa le dau jos in 2 luni sau o luna , luand nu stiu ce pastile sau prafuri.
Fiti destepte ! Nu apelati la asa ceva !
incognito, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1995 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1478 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1479 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat
Acest membru apreciaza mesajul lui incognito:
azra (17 nov 2012)