View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 12 apr 2012, 03:01:25
happygirldiana's Avatar
happygirldiana happygirldiana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă cu ExperienţăSlăbuţă cu Experienţă
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 2 la concurs  
Data înregistrării: 22 iul 2010
Locaţie: Calafat, Romania
Vârsta: 34
Dieta: Sfanta Hipocalorica
Date: 173cm, 87.5kg
Mesaje: 18.525
Aprecieri acordate: 2.865
Am fost apreciat(a) de 3.764 ori in 1.993 mesaje
Implicit Re: Trucuri de infrumusetare accesibile si sanatoase

Eu am probleme cu punctele negre de pe nas.Asadar aplic o masca peparata din gelatina si lapte.O lingurita de gelatina se amesteca cu o lingurita de lapte, sau doua( in functie de consistenta mastii,trebuie sa fie nici prea lichida, nici prea solida-numai buna sa stea pe fata) si se incalzeste fie la baie de aburi pana cand devine o crema, fie la cuptorul cu microunde timp de jumatate de minut.Se aplica pe zona afectata si se lasa sa actioneze, sa se usuce in totalitate apoi pur si simplu se exfoliaza, precum mastile exfoliante de pe piata.

De asemenea, am incercat urmatorul truc:
"Tonifierea tenului cu ceai verde

Prepara o lotiune din ceai verde astfel:
100 ml apa fiarta
2 pliculete de ceai verde
o aspirina netamponata pisata foarte fin

Se prepara ceaiul si se lasa acoperit 10-15 minute, se adauga aspirina pisata, se amesteca bine si se lasa sa se raceasca. Dupa ce se raceste, se strecoara ceaiul de doua ori pentru a elimina praful de aspirina nedizolvat si apoi se toarna intr-un pulverizator pe care il pastrezi la frigider. Poate fi folosit 3-4 zile (2-3 zile pe timp de vara) fara probleme, pentru ca isi va pastra proprietatile foarte bine daca il depozitezi la rece.

In loc de 2 pliculete de ceai verde, pentru diferite tipuri de piele sau afectiuni, mai poti face combinatii si cu alte feluri de ceai, punand in locul unuia dintre cele doua pliculete de ceai verde, un pliculet de:
ceai de musetel pentru ten sensibil, predispus la iritare, alergii si pete
ceai de galbenele pentru ten uscat, deshidratat
ceai de trei frati patati daca ai probleme cu acneea
ceai de salvie pentru tenul gras

Aplici aceasta lotiune prin pulverizare pe fata, dupa fiecare demachiere sau spalat pe fata (cu geluri de curatare sau sapunuri speciale pentru tipul tau de ten). Vei simti imediat efectul revigorant si vei vedea cum pielea isi schimba aspectul pe loc, porii inchizandu-se si tenul devenind luminos.

Asteapta sa se usuce lotiunea bine fara a iti mai atinge fata cu mana si apoi aplica-ti crema ta hidratanta obisnuita."

Tenul chiar are aspect mai sanatos, mai curat si mai fresh.Desi al meu tot are nevoie de o vizita la dermatolog din cauza unor pete rosii care pe alocuri se aseamana cu niste venisoare rosii
happygirldiana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2522 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2005 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1489 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat