View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 10 iul 2012, 18:36:37
Sarita's Avatar
Sarita Sarita este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 mar 2011
Locaţie: Timisoara, Romania
Dieta: Alimentatie sanatoasa
Date: 165cm, 54.2kg
Mesaje: 852
Aprecieri acordate: 2
Am fost apreciat(a) de 5 ori in 4 mesaje
Implicit Re: Ajutati-ma va rog sa slabesc!!

Citat:
Anterior postat de Adina14 Vezi mesajul
Ei, trebuie sa iti gasesti motivatia! Asta daca mai vrei sa slabesti.
Ca sa nu mai mananci mult, trebuie sa mananci la ore fixe Stiu exact prin ce treci; asa am patit si eu pana mi.am reorganizat mesele. E mai greu la inceput dar ocupa.ti timpul ca sa nu te mai gandesti la mancare. Eventual practica sport fiindca nu cred ca dupa ce transpiri 1 ora iti mai vine sa dai totul pe apa sambetei si sa mananci mult.
Ai grija sa ai trei mese pe zi si 2-3 gustari iar intre ele nu mai ciuguli din mancare ci bea multe lichide.Lasa intre o masa si gustare macar 2-3 ore.
haide ca trebuie sa poti
Multumesc pentru sfaturi! Problema e ca eu nu am voie sa fac sporturi aerobe iar daca le fac trebuie sa aleg unele cu dificultate moderata..
Am sa incerc sa mananc la ore fixe pt ca asa am slabit si prima oara iar atunci mi s-a parut ca a fost asa usoooor...sper sa reusesc din nou..daca as stii ca voi avea mereu sustinerea voastra imi va fi mult mai usor!
__________________
You don't get what you WISH for you get what you WORK for!
Sarita, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1967 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1450 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 934 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat