Subiect: Orezul ingrasa?
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 17 mai 2010, 13:34:30
seandreea's Avatar
seandreea seandreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 167cm, 57kg
Mesaje: 96
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Re: Orezul ingrasa?

Orezul este o glucida cu indince glicemic mare si de asemenea si cu o cantitate mare de carbohidrati puri. Chiar daca nu tineti o dieta low-carb sau bazata pe indice glicemic, orezul tot este bine sa fie evitat.
Daca va e pofta vreodata puteti cumpara orez basmati si sa il fiebeti al-dente (adica doar cateva minute) si aveti grija sa il combinati doar cu legume, preferabil cu o cantitate infima de grasimi.

Caloriile nu sunt totul intr-o cura de slabire si chiar daca va incadrati in limita pe care v-ati propus-o mancand si o portie de orez (valabil si pentru alti carbohidrati) este posibil sa nu aveti rezulatatele asteptate si sa nu stiti de ce.

Eu am renuntat atat la orez si la cartofi si desi nu pot spune ca mi-a fost usor la inceput, acum nu le mai duc dorul. Totul este sa vrei.
seandreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1977 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1460 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1203 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat