View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 08 apr 2009, 22:17:06
Roxana's Avatar
Roxana Roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 22 feb 2009
Locaţie: Göteborg, Suedia
Vârsta: 35
Dieta: personala
Date: 166cm, 74kg
Mesaje: 1.273
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit

Citat:
Anterior postat de slabuta Vezi mesajul
Din cate vad, la tine kilogramele sunt acumulate mai mult in partea de jos. La mine e mai ciudta, am "pulpe" din cauza dansurilor sportive, am avut acolo muschi frumos modelati, dar in timp din cauza lipsei exercitiului nu mai sunt la fel de frumoase, ba chiar par prea groase in comparatie cu restul corpului. De fapt, problema mea este exact cu kg de pe pulpe acolo vreau sa slabesc, restul corpului ma multumeste.
Eu doar sanii as vrea sa mi raman asa,in rest sa dau jos de peste tot.Luni cand ma voi cantari,imi voi lua si masuri,sa vad kt scad si in cm....pana acum nu m am masurat,dar mi am amintit de postarea ta de zilele trecute in legatura cu cm pierduti,si cred k mi ar prinde bn si mie sa mi stiu marimile!
Roxana, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2491 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1974 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1975 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat