Subiect: Povestea mea...
View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 31 oct 2009, 21:02:05
Garfield's Avatar
Garfield Garfield este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 iul 2009
Locaţie: Satu Mare, Romania
Dieta: hipocalorică
Date: 157cm, 93kg
Mesaje: 20
Aprecieri acordate: 5
Am fost apreciat(a) de 8 ori in 6 mesaje
Implicit Re: Povestea mea...

Buna!
In 03.06.2009 m-am speriat ingrozitor. La inaltimea de 157 cantaream 96 kg. Atunci am decis sa fac ceva. Incercasem tot felul de diete dar cu greu am reusit sa ma tin de una. Punctul de cotitura a fost aceasta data. Am descoperit pe net un calculator de calorii, precum si acest sait. Din pacate nu le am cu tehnica, asa ca abia in seara aceasta am reusit sa intru pe forum. Nici acum nu am toate datele inregistrate deoarece nu ma pricep. Cel mai important este insa, ca la aceasta data cantarul meu indica 78.2.
17,8 kg nu sunt de loc de neglijat. Zilnic imi luam greutatea, apoi calculam numarul de calorii pe care sa le pot manca . Acest lucru il mai fac si acum. Mai am de dat jos 16.2 kg. Acum ca am reusit sa ma inscriu pe acest forum in mod sigur imi va fi mai usor. Sa nu mai vorbim de faptul ca sunt multe persoane aici care au luptat cu kilogramele si au invins.
Nu este usor mai ales cand ai familie pentru care gatesti zi de zi, dar se pare ca nici imposibil daca mi-am fixat acest obiectiv.
Cand am inceput dieta hipocalorica, mi-am asezat in fata mea o poza langa sotul meu, el cu 20 kg mai slab decat mine.
Mai am multe lacune dar in mod sigur voi putea intelege cautand, studiind si aplicand.
Ma bucur ca am reusit sa intru aici! De acum simt ca lupta mea va fi mai usoara.
Mult succes la toata lumea!
Garfield, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2247 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1730 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1214 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat