View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 30 apr 2012, 11:21:32
Khali's Avatar
Khali Khali este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 09 mai 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Date: 165cm, 61.7kg
Mesaje: 1.580
Aprecieri acordate: 364
Am fost apreciat(a) de 1.276 ori in 671 mesaje
Implicit Re: heeeeeeelp

Buna, Veroniq,

Ne asemanam foarte mult, eu am avut aceleasi obiceiuri alimentare in copilarie si adolescenta, datorita unor lipsuri financiare si mereu am oscilat intre perioade in care mancam foarte prost calitativ si cantitativ, iar apoi cu perioade de abuzuri, in special de dulciuri etc. Ca rezultate, nu am fost obeza, insa mereu, mereu, am fost cea mai plinuta din grup, mereu cu o stare de disconfort fizic si psihic pentru ca niciodata nu reusisem sa arat cum visam.

Fiindca eu am 30 de ani, nu pot decat sa-ti spun din experienta mea. Mi-as fi dorit ca eu sa fi avut mai multa rabdare cand eram si mai tanara, sa nu fi recurs la diete si bulversari ale corpului, pentru ca sigur as fi ajuns sa arat cum mi-as fi dorit intr-un an-doi maxim, cu sport si alimentatie sanatoasa, decat sa ma intind ca acum, pe mult mai multi ani.

Un prim pas, foarte important, este constientizarea, faptul ca te gandesti la ce mananci, iti dai seama cand faci ceea ce trebuie si cand nu, e extrem de important, astfel ca incearca mereu sa ramai in locurile care te mentin pe aceasta linie, cum e site-ul Slabute, chiar si cand apar perioade in care nu totul merge cum ti-ai dori.

Eu numai cu o alimentatie cat mai apropiata de cea naturala si cu sport am reusit sa incep sa-mi reglez metabolismul putin, astfel ca si daca nu reusesc mereu sa mananc corect sau sa fac sport, deja observ ca nu ma mai ingras ca inainte si slabesc foarte lent, dar slabesc...e ca si cum organismul incepe sa invete sa se autoregleze cumva, din cauza ca perioadele cu deprinderi corecte sunt mai lungi decat cele in care calc pe de laturi.

Esti tanara, nu trebuie sa te grabesti, ai tot timpul sa ajungi sa arati cum ti-ai dori si sa te si mentii si sa dobandesti obiceiuri sanatoase pe viata, pe care le vei putea transmite si altora.

Spune-ne ce mananci, daca faci sport etc si din aproape in aproape poti modifica in timp unele lucruri.

Ai toate sansele sa reusesti si cu siguranta cu toate fetele minunate de aici asa va fi!

O zi frumoasa!
__________________
"The six w's: working will win when wishing won't".
"I workout because I can. When I get tired, I remember those who can't and I am grateful".
"I'm a big believer in starting with high standards and raising them. We make progress only when we push ourselves to the highest level. If we don't progress, we backslide into bad habits, laziness and poor attitude."
Khali, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1984 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1467 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat