View Single Post
  #15 (permalink)  
Vechi 27 dec 2013, 19:39:26
funeralformyfat's Avatar
funeralformyfat funeralformyfat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 17 dec 2013
Locaţie: Craiova, Romania
Vârsta: 29
Dieta: Dukan
Date: 166cm, 75.2kg
Mesaje: 18
Aprecieri acordate: 25
Am fost apreciat(a) de 13 ori in 9 mesaje
Implicit Re: Funeral for my fat

Ca tot stau acasa si imi vin idei (asta se intampla cand nu ai chef sa inveti) ma gandeam sa reiau dukanul - stiu ca nu e sanatos sa il reiei in acelasi an, parca dar m-am simtit bine cu el atunci cand l-am inceput si acum chiar regret ca am renuntat ca o proasta la el.

Mi-am facut testul pe site-ul lui oficial si zicea ca trebuie sa tin 3 zile prima faza si cam 92 zile a IIa pentru a ajunge la 63kg(greutatea lor reala) pe care vreau sa o depasesc si sa ajung la 55 . Toate astea pana in aprilie-mai ceea ce ar fi perfect pentru ca asa as arata super la banchet si nu cred ca ar trebui sa fie asa greu acum ca o sa am mult de invatat.

Si stiu ca as putea sa ajung acolo unde imi doresc, mai ales ca am si bicicleta elliptica acum si fac pe ea cam o jumatate de ora (si mai mult in curand, sper) de 5x/zi si am vazut ca dukan-ul chiar functioneaza la mine - 8kg in 2 luni.
Vreau sa ma apuc intr-o zi de joi (2 ianuarie) asa cum m-am apucat si prima oara (tot joia - ca poate functioneaza la fel de bine ).
Trebuie doar sa gasesc niste ambitie...De unde o pot totusi cumpara ?
__________________
Jurnalul meu
funeralformyfat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1783 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1266 kcal/zi. Pentru a slăbi 3,5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1009 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]